„Adrian Năstase m-a trădat! (…) Eu eram la supraviețuire, mi se născuse al doilea copil!”, spune Cozmin Gușă în ceea ce reprezintă doar o frântură din răspunsul oferit în ediția din această seară, referitor la o posibilă răzbunare a acestuia pe Adrian Năstase, după eliminarea lui Cozmin Gușă din PSD.

Citeste si: Alexandra Stan a vorbit aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre încercările dificile prin care a trecut

Cozmin Gușă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Printre dezvăluirile din această seară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cozmin Gușă va vorbi și despre relația emoționantă pe care a avut-o cu tatăl său.

Citeste si: Ludovic Orban a vorbit aseară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre încercările de-a lungul vieții și sprijinul necondiționat primit de la mamă și soție: „Nu am fost un răsfățat al sorții!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

cozmin gușă la 40 de întrebări cu denise rifai
Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Mi-e dor de sfaturile lui pe care le rememorez, patinate puțin de timp, dar le știu bine.

Mi-e dor de felul lui în care cânta, avea un talent deosebit să cânte romanțe…”, povestește Cozmin Gușă despre momentul dificil prin care a trecut.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”: Aventură de neuitat în Comandău

“Cine v-a eliminat din PSD?”, “V-ați răzbunat pe Adrian Năstase?”, “Ați șantajat politicieni cu dosare sexuale?”, “V-ați iubit cu Laura Andresan?”, “Sunteți cel mai bun consultant politic pe care îl are România?”, “Sunteți Iuda în politică?”, “Când ați mințit ultima dată?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cozmin

Gușă, în ediția de marți, 13 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 23:15, la Kanal D!

Citeste si: Cristian Popescu “Piedone”, dezvăluiri incredibile, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! ”Dacă există o normalitate în țara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si