Crăciun Fericit 2021: Cele mai frumoase imagini pentru Naşterea Domnului. Ți-am pregătit, mai jos, o selecție dintre cele mai inspirate, originale și haioase urări de Crăciun, pentru a le trimite prin SMS sau pe rețetele sociale, rudelor, prietenilor şi cunoștințelor.

„La ceas de sărbătoare, când anul are tâmplele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, va doresc sănătate, pace și prosperitate!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să va aducă în suflet un vesnic Crăciun fericit.

Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„Cete de îngeri să coboare în casa voastră, să vă aducă vestea cea mare și să va umple casă cu pacea și binecuvântarea lor.” Crăciun fericit! 

„Înconjoară-te de familie şi prieteni, bucură-te de glasurile colindătorilor şi de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Crăciunului te va însoţi tot anul şi dragostea pe care o dăruieşti celorlalţi ţi se va întoarce înzecit. Sărbători Fericite!”

Crăciun Fericit 2021: Cele mai frumoase imagini pentru Naşterea Domnului

Crăciun Fericit 2021: Cele mai frumoase imagini pentru Naşterea Domnului

Citeste si: Când se merge cu "Bună dimineaţa la Moş Ajun"?

„Minunatele nopţii ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoseşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însotească pretutindeni, fericirea şi succesul sa va fie mereu alături!”

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire.

Sărbători fericite!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viața ta! Te îmbrățișez și îți transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.”

„Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveţi pe toate! Sărbători fericite!”

Crăciun Fericit 2021: Cele mai frumoase imagini pentru Naşterea Domnului

Crăciun Fericit 2021: Cele mai frumoase imagini pentru Naşterea Domnului

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce înseamnă Crăciunul pentru români. Ce semnificație are sărbătoarea Nașterii Domnului

„Sărbatorile Crăciunului să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.”

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”

„Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!”

„Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul care vine! ”

Crăciun Fericit 2021: Cele mai frumoase imagini pentru Naşterea Domnului

Crăciun Fericit 2021: Cele mai frumoase imagini pentru Naşterea Domnului

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Felicitări de Crăciun 2021. Urări frumoase pentru familie și prieteni de sărbători

„Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi!”

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

„Să ningă în noaptea de Craciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!”

„Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! Crăciun fericit!”

„Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. Crăciun fericit!”

„Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!”

„Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!”

„Fie ca viaţa ta să fie colorată si veselă asemenea unui… brad de Crăciun! Sărbători fericite!”

„În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si