1. Cadourile

Cadourile indulcesc pe oricine, chiar si pe socrii! Daca urmeaza sa iti petreci sarbatorile de iarna alaturi de ei, mizeaza pe daruri care sa ii inchida gura soacrei! De exemplu, poti alege aranjamente de Craciun deosebite, care pot fi asezate pe masa festiva. Tragem un semnal de alarma si pentru gineri: cauta cele mai frumoase buchete de flori si alege unul potrvit pe care sa il oferi mamei iubitei tale! 

2. Complimentele

Stii celebrul proverb conform caruia ”vorba dulce mult aduce”? Ei bine, complimentele sunt cea mai scurta cale catre inima socrilor! Mai ales in cazul in care este prima data cand ii cunosti sau poate prima vizita pe care o faci in casa lor, vei gasi destule lucruri cu privire la care sa le adresezi complimente. Atentie, insa, sa nu exagerezi, caci nasul soacrei ar putea detecta imediat linguseala! Incearca sa faci complimente cat mai sincere!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

3. Mancarea

Dragostea poate trece, deseori, si prin stomac, in special daca este vorba despre relatia dintre nora si socrii! Daca vrei sa ii cuceresti complet pe parintii iubitului sau sotului tau, masa de Craciun este o ocazie foarte buna sa le demonstrezi abilitatile tale de buna gospodina. Da-ti silinta sa prepari cele mai delicioase bucate traditionale si delecteaza-le papilele gustative!

4. Tinuta

Atunci cand discutam despre diferentele dintre generatii, moda este un subiect care starneste contradictii.

Din acest motiv, la intalnirea cu socrii trebuie sa acorzi atentie tinutei tale. Opteaza pentru un outfit potrivit locatiei in care va avea loc petrecerea de Craciun, insa mizeaza pe echilibru: nu te imbraca prea banal, dar nici nu incerca sa epatezi purtand piese vestimentare ce pot parea ostentative. Vrei sa apelezi la un truc? Asorteaza-ti tinuta cu cea a fiului lor!

5. Atitudinea

Atitudinea face totul, cu atat mai mult in cazul in care te intalnesti cu socrii tai. Chiar daca acest gand provoaca multora dintre noi fiori pe sira spinarii, ar trebui sa iti pastrezi calmul, sa te porti natural si sa ai o atitudine joviala. Zambetul cucereste pe oricine, iar daca il imbini cu cuvintele potrivite spuse la momentul potrivit, nu poti da gres.

Asadar, sa recapitulam: prepara ceva gustos, alege o tinuta potrivita, nu uita florile, zambeste si fa-le complimente sincere- vezi cat este de usor sa le intri in gratii socrilor tai?
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si