Omul care a prezis stingerea din viață a regretatei Reginei Elisabeta a II-a și a făcut furori în spațiul public, a făcut un nou anunț care zguduie lumea familiei regale și nu numai.

Meghan Markle și Prințul Harry vor divorța”, susține clarvăzătorul, supranumit și „noul Nostradamus”, datorită acurateții de care a dat dovadă în prezicerile sale, potrivit surselor externe.

Citește și: Declarațiile care pun familia regală pe jar

Relația ducilor de Sussex traversează clipe de criză

Relația cunoscuților și controversaților Meghan Markle și Prințul Harry nu este privită cu ochi buni de multă lume. Chiar dacă lucrurile par să decurgă excelent între ducii de Sussex, unele gesturi și atitudini surprinse au lăsat loc de multe interpretări. Fiul cel mic al Regelui Charles pare să fie nemulțumit de comportamentul partenerei sale.

Meghan Markle, fostă actriță la Hollywood, a fost dintotdeauna o fire independentă căreia i-a plăcut să poată aborda diverse subiecte de interes public fără să i se pună piedici. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu s-ar fi putut adapta stilului de viață al Familiei Regale.

Citește și: Prințul Harry susține că a primit mesaje de dincolo de la mama sa, cu ajutorul unei femei cu „puteri supranaturale”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imediat după retragerea din funcțiile regale, ducii de Sussex au ieșit în spațiul public cu dezvăluiri incredibile. Meghan Markle a atacat multe personaje din cadrul instituției britanice, printre acestea numărându-se Kate Middleton, soția fratelui Prințului Harry. Într-un interviu oferit lui Oprah Winfrey, fosta actriță a sugerat că Prințesa de Wales ar fi rasistă.

Astfel, multele dezvăluiri ale lui Meghan Markle au stârnit multe controverse, de-a lungul timpului.

Craig Hamilton-Parker, „noul Nostradamus”, spune că următorul interviu pe care fosta actriță va vrea să îl ofere va conduce la divorț între ea și Prințul Harry.

Citește și: Care era mâncarea favorită a Prințesei Diana? Se prepară ușor și este foarte delicioasă

„Meghan Markle și Prințul Harry vor divorța”

Craig Hamilton-Parker a vorbit în repetate rânduri despre evenimentele ce urmau să aibă loc în Familia Regală a Marii Britanii. Surse externe au arătat că el este clarvăzătorul care a prezis cu acuratețe stingerea din viață a Reginei Elisabeta a II-a.

Tot el a anunțat și unele divergențe cu care Regele Charles a fost nevoit să se confrunte.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În prezent, clarvăzătorul susține că Meghan Markle și Prințul Harry vor ajunge în prag de divorț. Totul s-ar întâmpla pentru că fosta actriță de la Hollywood va vrea să participe la un nou show, similar cu cel realizat de Oprah Winfrey, în care să dezvăluie mai multe detalii din Casa Regală.

„Meghan Markle și Prințul Harry vor divorța, în cele din urmă. (Fiul cel mai mic al Regelui Charles – n.r.) va deveni un om profund tulburat”, a prezis Craig Hamilton-Parker, potrivit surselor externe.

Citește și: Harry & Meghan. A apărut documentarul despre cuplul regal din Regatul Unit al Marii Britanii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si