Pacientul confirmat cu noul coronavirus a avut o criză de nervi şi a aruncat pe holul spitalului cu tot ce i-a ieşit în cale. Imaginile cu dezastrul de după au fost filmate chiar de medici. Pe filmare se văd perne, pături şi chiar cutii întregi cu seringi aruncate pe jos, pe hol. Totul s-a terminat abia după ce mai mulţi medici au venit şi l-au imobilizat. Conform medicilor, pacientul aştepta să vină o ambulanţă să-l transfere la altă unitate medicală suport Covid.

Pacientului i s-a întocmit un dosar penal în urma distrugerii saloanelor din cadrul spitalului

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului de 64 de ani, internat în secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, după ce acesta a distrus mai multe bunuri de mobilier şi tehnică medicală din incinta spitalului. Astfel, pacientul a lăsat apa să curgă în mai multe saloane, acţiunile de distrugere fiind motivate de faptul că ar fi fost supărat că s-a întârziat transferarea lui la alt spital, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus .

Citeste si: Florin Cîțu, ministrul de Finanțe: Nu iau în calcul în niciun scenariu un “lockdown” pentru economie

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Premierul Orban, anunț după ședința cu prefecții. "Masca va fi obligatorie în toate județele cu rata de infectare de peste 1,5 la mie"

Bărbatul a avut nervi din cauza faptului că a așteptat să fie transferat la un alt spital

" Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în această dimineaţă, un bărbat de 64 de ani, din comuna Gogoşu, judeţul Dolj, pacient într-o unitate medicală din Craiova, ar fi distrus mai multe bunuri de mobilier şi

tehnică medicală din incinta spitalului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare", au informat cei de la IPJ Dolj.

Sursa: Agerpres


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si