Un craniu uman găsit în luna ianuarie a acestui an, în pădurea dintre localitățile germane Bruttig și Treis-Karden a fost identificat de criminaliștii germani  ca aparținând unei femei de naționalitate română în vârstă de 51 de ani. 

Era dată în urmărire internațională

Femeia era dată în urmărire internațională de la finalul anului trecut, când a fost condamnată la 8 ani de închisoare. Potrivit IGPR, pe numele ei era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru trafic de persoane, în dosarul unor tinere exploatate sexual.

În dosar a fost condamnat și Eusebiu Sebastian Apostolache, presupusul lider al grupării „Cercul“. 

Citeste si: Doi medici s-au luat la bătaie de față cu pacienții. Care a fost mărul discordiei

Autoritățile i-au pierdut urma în Germania, unde se pare că s-a stabilit. Anul acesta, într-o pădure din sudul orașului Bonn, un trecător a făcut o descoperire șocantă: un craniu uman.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Doi morți și trei răniți într-un accident grav pe DN1

Criminaliștii germani și-au dat seama inițial că aparține unei femei. După o serie de analize complexe, s-a stabilit că este vorba despre Anna Nusa Kelemen, o româncă de 51 de ani.

Femeia avea rolul de a racola fete  care urmau să fie abuzate

Încă nu se știe modul în care aceasta a sfârșit, însă anchetatorii din Germania cred că este vorba despre o crimă.

Citeste si: Doi polonezi au fost prinși la graniță cu droguri ascunse în bagaje. Bărbații se duceau la festivalul UNTOLD

Femeia a fost condamnată, la finele lunii noiembrie 2021, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional, trafic de minori în formă continuată, complicitate la act sexual cu un minor și trafic de minori.

Citeste si: Descinderi în București și în județul Ilfov: persoanele sunt suspectate că au adus în ţară peste 2,7 kilograme de canabis

Femeia era membră a sectei „Cercul” și avea rolul de a racola fete. A fost condamnată pentru că racola victime care ajungeau să fie abuzate de membrii acestei grupări. Procurorii spun că femeia și-ar fi expus chiar și fiica de 9 ani unor așa zise ritualuri sexuale.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si