Close sidebar
Close sidebar

CRBL face „feţe-feţe” la filmarile pentru show-ul “Îmi place dansul”, de la Kanal D “E important sa joci si cu faţa!”

Sambata aceasta, la ora 20:00, marea premiera a emisiunii. Mai sunt doar trei zile pana la marea premiera a show-ului “Imi place dansul”, difuzat la Kanal D in fiecare sambata si duminica, la ora 20:00.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Juratii Beatrice Rancea, CRBL, Emil Rengle si Cocuta s-au asezat confortabil la pupitrul de la care vor analiza cu atentie si vor puncta fiecare prestatie artistica a celor 11 concurenti care vor face parte din competitia dansului.

CRBL este unul dintre cei mai indragiti artisti din tara, cu o cariera stralucitoare de peste 20 de ani in industria muzicala, acesta impunandu-se de-a lungul timpului in domenii variate precum muzica, dans, coregrafie, industria spectacolului si TV.

La filmarile pentru show-ul “Imi place dansul”, care va debuta sambata aceasta, la ora 20:00, la Kanal D, juratii asteapta cu sufletul la gura reprezentatiile artistice ale concurentilor. Discutii intense au loc la masa Juriului, inainte de fiecare moment pus in scena de concurenti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

            CRBL marturiseste ca pune accent pe comunicarea non-verbala, insa afirma ca expresia si mimica feţei nu transmit neaparat ceea ce va spune concurentilor de la “Imi place dansul”, emisiune difuzata in acest weekend, la Kanal D.

“Recunosc ca sunt un <jucator> si jonglez foarte mult cu expresiile fetei. Nu inseamna ca daca zambesc, ai luat 5, si ca daca ma uit urat, ai luat 1. Poate sa fie si contrapunct. Acum trebuie sa incepi sa ma cunosti ca sa iti dai seama ce vreau sa spun. J Dar, intr-adevar, este important sa <joci> si cu fata. Adica, nu pot sa stau calm, cuminte, drept, la poza.

Asa ca scap de fiecare data cu zambetul”, spune CRBL, unul dintre juratii emisiunii “Imi place dansul”.

Nu ratati premiera emisiunii “Imi place dansul”, sambata aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va putea fi urmarit in fiecare sambata si duminica.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI