Faceți cunoștință cu Stephanie Reynolds, o femeie din Australia care reușește să creeze ținute elegante din hârtie. Înarmată cu un lipici și cu o foarfecă, femeia își pune toată imaginația la bătaie, iar ceea ce iese din mâinile ei sunt piese unicat.

Citește și: VIDEO- Rachetă rusească în Australia. Localnicii au filmat întreaga scenă

Stephanie Reynolds, artistă: „Aceasta este o hârtie de țesut și acesta este un șervețel japonez foarte fin, aici puteți vedea cât de delicat este materialul.

Îmi place că este imprevizibil, nu se comportă ca materialul textil.”

Stephanie Reynolds a început să creeze rochii de gală la vârsta de 69 de ani

Îndrăgostită de teatru și de modă, însă cu o carieră de consultant în managementul afacerilor, Stephanie și-a putut pune în aplicare dorința de a crea ținute de gală abia la vârsta de 69 de ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Stephanie Reynolds, artistă: „Întotdeauna am fost implicată în teatru când eram mai tânără, așa că mereu am avut această mare dragoste pentru design și modă și pentru a face lucruri artistice.”

Ținutele din hârtie pe care le creează sunt în general rochii lungi, cu detalii florale și aplicații spectaculoase, în culori pastelate, ca din basme.

În ultimele 12 luni, artista a reușit să aibă o expoziție personală și mai nou face parte dintr-o Galerie de artă dedicată artiștilor în curs de dezvoltare cunoscută în întreaga lume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si