Fotografia a fost postata pe o pagina de Facebook a unei asociatii de vanatoare din Texas, de catre vanatorul Markcuz Ranger, care tina in mana prada spectaculoasa.

Din fotografiile postate, barbatul lasa impresia ca a impuscat broasca gigant, intrucat tine in mana o pusca. Markcuz sustine ca broasca "trofeu" cantareste nu mai putin de 13 kilograme.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Un purtator de cuvant al departamentului Texas Parks & Wildlife a declatat pentru Huston Chronicle ca imaginea nu a fost modificata, dar ca este inselatoare.

„Broasca nu e atat de mare precum pare. Este o iluzie optica conferita de camera cu care s-a facut fotografia. Tehnica este folosita si de unii pescari, care doresc ca pestele pe care il tin in brate sa para mai mare", a declarat Steve Lightfoot, potrivit The Sun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si