Noua specie de meduză a fost descoperită de oamenii de știință de la Universitatea Baptistă din Hong Kong din Rezervația Mai Po, conform Mirror.co.uk.

Echipa de cercetare a colaborat cu WWF-Hong Kong, Ocean Park Hong Kong și Universitatea din Manchester.

Citește și: Șocul unui bărbat care s-a trezit cu un păianjen uriaș ascuns în pantaloni

Această meduză are un corp care măsoară mai puțin de trei centimetri și are tentacule, iar cei 24 de ochi sunt împărțiți în grupuri de șase.

„Am numit noua specie Tripedalia maipoensis pentru a reflecta localitatea – unde a fost găsită pentru prima dată noua specie”.

Șocul unui bărbat care s-a trezit cu un păianjen uriaș ascuns în pantaloni

Un bărbat a povestit pe TikTok șocul pe care l-a trăit atunci când a găsit un păianjen uriaș ascuns în pantaloni. Bărbatul a povestit cum a simțit ceva mișcându-se în timpul nopții, iar când a verificat și-a dat seama că este vorba despre un păianjen uriaș. Internautul a surprins momentul și l-a pus pe TIKTOK.

Citește și:  Insectele ciudate au invadat capitala si imprejurimile! Cum sa scapi de disconfortul produs de acestea

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul se afla pe toaletă în timp ce împărtășea pățania cu cei peste 240.000 de urmăritori.
„M-am trezit în această dimineață cu ceva care se mișca în pantaloni. Mi s-a părut că am simțit ceva mișcându-se”, spune el.

Citește și:  Peștele-vampir a fost descoperit pe o plajă din Olanda. Cu ce se hrănește acesta

Peștele-vampir a fost descoperit pe o plajă din Olanda. Cu ce se hrănește acesta

O nouă descoperire a fost făcută pe o insulă olandeză. Lambreda de mare, numit și peștele-vampir, se hrănește cu sângele prăzii sale. Acesta datează de peste 400 de milioane de ani. 

Un pește-vampir a fost descoperit pe o plajă din Texel de un biolog marin. Specia datează de aproximativ 400 de milioane de ani. A fost văzută ultima dată pe insulă în 2017. 

„Întotdeauna mă uit foarte atent când conduc pe plajă pentru alte descoperiri interesante și am văzut un pește mare, asemănător anghilei, întins pe malul apei când treceam.

ar putea ataca oamenii

Am știut imediat că este o lampredă de mare, sunt pești incredibili. Seamănă cu anghila, dar este un   pește fără fălci,   au o gură ca un disc plină de dinți.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Nu am găsit niciodată unul pe plajă. Sunt pești uimitori, cu  aspect aproape extraterestru,  cu un stil de viață la fel de uimitor”, a spus un biolog, potrivit tabloidului britanic Mirror.   Acesta a mai adăugat că odată capturați, acești pești nu supraviețuiesc.

Citește și:  Noi detalii în cazul ciobanului atacat de un urs, la o stână din Mureș. Metoda incredibilă prin care s-a salvat: „A venit direct acolo, în zona unde era el cu oile”

„Este un pește mai rar decăt credeam. Nu aveam habar că este aceeași lampredă de mare ca cea găsită pe plaja Texel din 2017. Este o specie rară pentru că se luptă cu utilizarea umană a apei. Digurile, precum și lipsa râurilor libere fac dificilă migrarea și reproducerea acestor animale”,   a încheiat biologul Jarco Havermans.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si