Close sidebar
Close sidebar

Creatura misterioasa, descoperita in largul marii

O creatura uriasa, descoperita in largul marii, a starnit nedumerirea localnicilor. Unii au crezut ca este vorba despre o ambarcatiune scufundata, altii au spus ca ar fi o balena cu cocoasa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Creatura de mare misterioasa, lunga de 15 metri, a fost descoperita in provincia Maluku din Indonezia de catre un localnic, care a crezut initial ca este vorba despre o ambarcatiune scufundata.

El a facut cateva fotografii pe care le-a pus apoi pe Facebook. Imaginile au atras o multime de curiosi in zona respectiva, care au vrut sa vada cu ochii lor ciudata creatura, despre care au spus ca ar fi o balena cu cocoasa.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In realitate, vietatea era un calamar gigant, care cantarea peste 35 de tone si care murise cu cel putin trei zile inainte sa fie descoperit, scrie au.news.yahoo.com. 

Sursa foto:  Facebook/ Abhy Hafik

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI