"Am pierdut controlul, cred ca am atipit si am.....Am vazut ca ei circulau regulamentar, eu am ajuns pe banda cealalta si i-am lovit."

Este declaratia socanta a celui care a spulberat pe sosea o familie intreaga, care se intorcea din vacanta la mare: tatal, care conducea, mama, cele doua fetite si bunicii.  Mai aveau doar 40 de kilometri pana-n baia mare, cand un tir i-a zdrobit intr-o clipita.

Totul s-a intamplat sub ochii unor prieteni de familie, care conduceau un alt autoturism in urma lor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

- Am fost cu ei. Unde mergeati? Veneam de la mare, acasa, la Baia Mare. Si ei cati erau in masina?  Sotul, sotia, bunic, bunica si doua fete.

Cu doar o zi inainte de tragedie, bunicii postau pe internet poze din vacanta pe litoral. Radiau de fericire. Soarta a facut insa, ca, din vacanta tatal copiilor, bunica si fetita de numai 6 ani sa ajunga acasa in sicriu. Au scapat, dar cu rani grave, mama, bunicul si copila de 14 ani, care au fost dusi de urgenta la spitalul din Baia Mare.

Femeia de 32 de ani, mama fetitelor, a fost operata de medici si este in stare stabila. Mai grav, dar tot stabil este si bunicul copilelor, iar vestea cu adevarat buna este ca fetita de 14 ani este in afara oricarui pericol.
Soferul de tir care ar fi provocat, pe fondul oboselii, intreaga nenorocire a fost retinut pentru 24 de ore si va fi cercetat pentru ucidere din culpa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si