Iulia Hincu este mama care are grija de baiatul ei ajuns "leguma". Femeia vrea sa il duca pe tanar intr-un centru unde acesta sa se poate recupera deoarece la Spitalul de Urgenta Suceava medicii nu mai pot sa il ajute.

„Creierul baiatului meu este foarte, foarte distrus. A fost ca o piftie, cand o scuturi. A fost inundat de sange si este foarte, foarte grav. A stat in coma si dupa ce a deschis ochii e ca o leguma.

Nu comunica, are sonda gastro-nazala si nu gasim un centru de recuperare pentru ca toata lumea refuza cazul lui. Unde sun, unde ma interesez pentru recuperarea lui, toata lumea ma respinge. il hranesc, stau langa el, plang langa el si nu pot sa fac nimic”, a declarat Iulia Hincu, pentru monitorulsv.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Iulia Hincu are numai cuvinte de lauda la adresa personalului de la Spitalul de Urgenta Suceava.

 „ Toti medicii, multumim lui Dumnezeu, tot personalul din spital a fost langa copil. I-au ingrijit pe toti, au avut grija de ei, eu le zic felicitari si Doamne ajuta! Dar ajungem la momentul cand ei nu mai pot sa faca nimic si trebuie recuperare. Asta ne lipseste. Pana nu ajungem in aceasta situatie, nu stim ce inseamna. Se intampla foarte multe astfel de cazuri, se conduce haotic, tinerii sunt foarte distrati, am ajuns intr-o lume confuza.

Se intampla <n> accidente si ajungem in starea cand ne luptam si nu mai stim cum sa facem pentru copii, pentru batrani, pentru toti”, a mai spus Iulia Hincu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si