Chiar dacă prețurile au crescut deja pe litoral, în perioada 1 iulie- 15 august, când se consideră a fi vârful de sezon, se așteaptă noi majorări ale prețurilor.

Oferte tentante în sudul litoralului: Prețuri mai mici care atrag turiștii

În sudul litoralului, prețurile sunt ceva mai accesibile. În Eforie Nord există hoteluri de trei stele, fără mic dejun, cu prețuri care pornesc de la 117 lei pe noapte.

Și în Neptun, Olimp, cazarea pentru o noapte la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus pornește de la 180 de lei pe noapte, iar într-un hotel de patru stele, în aceeași stațiune prețul pornește de la 395 de lei pe noapte, potrivit Adevărul.

Citește și: Tot mai multe hoteluri de lux pe litoral

În Venus, cazarea într-un hotel de trei stele pornește de la 159 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, iar la un hotel de patru stele, prețul este de 401 lei pe noapte, cu mic dejun inclus. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Oportunități de muncă pe litoralul Mării Negre: Se caută angajați pentru sezonul estival

Oportunități de cazare accesibile: Prețuri atractive la pensiuni și apartamente pe litoral

Prețurile unei nopți de cazare la pensiunile din Constanța pornesc de la 200 de lei, iar în apartamentele de două camere pornesc de la 300 de lei pe noapte. Pentru hotelurile tip boutique, situate în centrul vechi al orașului, o noapte de cazare poate costa și 600 de lei.

Citește și: Reglementarea fermă a teraselor ilegale din Centrul Vechi: Ultimatumul este pe 1 iulie

În Costinești, prețul unei nopți de cazare este de 200 de lei, iar hotelurile de patru stele din stațiune au prețul de la 400 de lei pe noapte.

Citește și: VIDEO- Alertă pe litoral: Impactul exploziei barajului de pe Nipru se apropie de Constanța/ Specialiștii monitorizează în mod continuu situația

Și în stațiunile 2 Mai și Vama Veche, prețurile la pensiuni pornesc de la 120-130 de lei pe noapte, în timpul săptămânii, dar ajung și la 400 de lei pe noapte, în funcție de amenajări.

Citește și: VIDEO- Început amar pe litoral: Comercianții și antreprenorii înfățișează nereguli șocante/ De la produse expirate la încălcarea regulilor banale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si