O salata foarte buna de gogonele de iarna. Ca costa? 10 lei borcanul. Ardei gras? Ardeiul gras il am la 10 lei kilogramul, umplut cu telina, varza.

Cele mai vandute produse de pe tarabe, in plin post, sunt muraturile, ardeiul si zacusca. Gospodinele care-si vand marfa in piata mizeaza pe confortul clientilor, care prefera sa plateasca, decat sa-si faca singuri traditionalele produse romanesti.

Vreti zacusca la pret mai mic? Incercati la magazine si supermarketuri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

In perioada postului, la tarabe sunt ceva mai scumpe si fructele. Daca mergeti, insa, in supermarketuri, e posibil sa constatati ca sunt mai ieftine.

Si va mai dam un sfat. Incercati sa va imprieteniti cu vanzatorii din piete care sunt dispusi sa negocieze. Aceasa comercianta nu duce lipsa de clienti pentru ca e dispusa sa scada pretul la marfa.

De partea cealalta, patronii de carmangerii abia asteapta sa treaca postul.  In acest magazin, administratorul a decis sa scada momentan preturile la carne, pentru clientii care nu postesc.

La piata am gasit si un preot care ne incurajeaza sa ne infranam poftele si sa nu pacatuim in acesta perioada a anului. Postul nu e asa de greu precum pare. Cea mai aspra zi de post va fi in ajunul Craciunului, cand credinciosii nu mananca deloc,  pana spre amiaza.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si