Cineva care minta va incerca sa vorbeasca despre sine cat mai putin posibil. Va folosi a treia persoana pentru a se indeparta de evenimentele de care povestesc. Spre exemplu, in loc sa spuna „Nu am facut asta”, va spune „Nu s-a intamplat asta”, realteaza mirror.co.uk.

Totodata, fii atent la limbajul pe care il foloseste. Forma negativa este un indiciu puternic a mincunii. Acest lucru inseamna ca persoana respectiva, in subconstient, se simte prost ca minte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Este extrem de dificil ca persoana care minte sa vina cu o explicatie complexa pe moment. Fii atent daca foloseste termeni generali si cuvinte simple.

Pe de alta parte, in timp ce explicatiile si scuzele lor sunt simple, frazele pe care le folosesc sunt complexe. Intodeauna vor da detalii neimportante.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si