Close sidebar
Close sidebar

Crezi ca te minte? Urmareste aceste indicii si iti vei da seama imediat daca spune sau nu adevarul

Crezi ca cineva nu este sincer cu tine? Tot ce trebuie sa faci e sa asculti cu atentie ce spune si cum spune. Daca vei descoperi unul dintre aceste indicii, e posibil ca sa fi avut dreptate in privinta sa. Iata cum sa iti dai seama daca esti mintit.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cineva care minta va incerca sa vorbeasca despre sine cat mai putin posibil. Va folosi a treia persoana pentru a se indeparta de evenimentele de care povestesc. Spre exemplu, in loc sa spuna „Nu am facut asta”, va spune „Nu s-a intamplat asta”, realteaza mirror.co.uk.

Totodata, fii atent la limbajul pe care il foloseste. Forma negativa este un indiciu puternic a mincunii. Acest lucru inseamna ca persoana respectiva, in subconstient, se simte prost ca minte.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Este extrem de dificil ca persoana care minte sa vina cu o explicatie complexa pe moment. Fii atent daca foloseste termeni generali si cuvinte simple.

Pe de alta parte, in timp ce explicatiile si scuzele lor sunt simple, frazele pe care le folosesc sunt complexe. Intodeauna vor da detalii neimportante.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI