Un individ a mers la Secția de Poliție și le-a zis oamenilor legii că urmează să-și ucidă cumnata. Chiar dacă intențiile lui erau reale, nimeni nu l-a luat în seamă. Bărbatul a mers apoi și a comis crima.

Citeste si: Crimă șocantă: un tânăr l-a ucis pe iubitul mamei sale

Scene șocante au avut loc în Călărași.

Un bărbat a pus la cale o crimă, apoi a mers și le-a dezvăluit și anchetatorilor. Nimeni nu l-a ascultat, însă la doar câteva zile Poliția a rămas șocată. Individul a comis crima de care a povestit. Ginerele victimei a încercat să intervină în scandalulul dintre cei doi, însă nu a putut face nimic, fiind rănit de către inculpat.

Bărbatul și-a ucis cumnata după ce a anunțat ce va face

Se pare că între bărbat și femeie existau conflicte mai vechi, de familie. O dată cu trecerea timpului, problemele s-au amplificat. Nimeni nu-l credea în stare pe bărbat de o așa crimă. Individul era deranjat de comportamentul cumnatei sale, așa că orbit de furie a luat un cuțit și a înjunghiat-o.

Citeste si: Un cântăreț de rap a fost ucis. Bărbatul a fost împușcat de 64 de ori

crimă călărași și-a ucis cumnata
Un bărbat și-a ucis cumnata.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ginerele femeii a intervenit imediat. El a vrut să o salveze, însă a devenit victimă. Atacatorul l-a înjunghiat şi pe ginerele femeii ucise, însă acesta a reuşit să fugă de la locul crimei și a scăpat cu viață. La doar câțiva metri distanță, tânărul s-a prăbușit pe asfalt. După doar câteva minute, femeia de 52 de ani a fost găsită fără viață de fiica ei în curtea casei. La fața locului au sosit imediat mai multe echipaje de salvare și de Poliție.

Medicii au intervenit de urgență pentru a-i salva. Pentru femeie nu s-a putut face nimic, cadrele medicale i-au declarat decesul. Ginerele, însă a fost preluat de către o ambulanță de pe stradă și a fost transportat de urgență la spital, având parte de îngrijiri medicale.

Citeste si: El este unchiul care și-a ucis nepoata de șase ani. Crima a avut loc din răzbunare

„Fratele meu... numai frate să nu-i spui. De trei ani nu mai era relaţia bună. Când a început cearta i-am zis ţine cont că mie nu mi trebuie nici cât e negru sub unghie ce e pe partea aia aşa, dar o să vii la mine pentru o semnătură",  a zis Dănuţ Chiriţă, soţul femeii ucise.

După ce și-a ucis cumnata, a mers acasă să-și schimbe hainele murdare de sânge.

Apoi, individul s-a denunțat la 112.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Bărbatul femeii ucise a rămas văduv și dă vina pe autorități. El a anunțat că nu s-ar fi ajuns la crimă dacă oamenii legii nu îl protejau pe ucigaş. În prezent, ucigașul şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor. El a fost reţinut pe loc, iar tânărul înjunghiat a fost operat, aflându-se acum în stare stabilă.

„Şi asta datorită unui poliţist, fost polițist, acum a ieşit la pensie. Ăsta trebuia să aibă multă puşcărie, dar câte dosare a ascuns ăsta ca să nu facă puşcărie", a mai declarat Dănuţ Chiriţă.

Citeste si: Tragedie în Germania! O româncă de 25 de ani, găsită moartă, cu capul în containerul de haine uzate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si