Close sidebar
Close sidebar

Crima care a ingrozit Maramuresul! Motivul pentru care seful de post din Viseu de Jos a fost ucis in propriul birou ramane necunoscut. Mama politistului abia isi gaseste cuvintele: "L-au omorat doi banditi"

O comuna in doliu, o familie distrusa si o mama care abia isi mai poate gasi cuvintele printre lacrimi. Asa arata localitatea Viseu de Jos, unde seful de post Gheorghe Nistor a fost asasinat in propriul birou, la inceputul acestui an. Nimeni nu isi explica ca i-a impins pe asasini sa faca ingrozitoara fapta, mai ales ca persoane suspectii, arestati preventiv, ar fi veri cu victima, sustin surse apropiate anchetei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

La politist acasa e o jale de nedescris. Mama politistului abia isi gaseste cuvintele: "L-au omorat doi banditi in Viseu de Jos". Femeia e disperata. Unicul ei ajutor a disparut. Ciudat este ca seful de post nu a lasat niciodata impresia ca ar avea probleme la locul de munca.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Cei doi suspecti refuza sa colaboreze cu anchetatorii. Sustin ca nici macar nu stiu romaneste. La audieri, le-au spus procurorilor ca vorbesc doar limba engleza si au cerut sa fie asistati de un translator.

Vedeti totul in emisiunea "Sabbah in actiune":

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI