Criminalistul Tudorel Butoi a făcut dezvăluiri despre o crimă petrecută în urmă cu mai mulți ani, în care ucigașul a fost condamnat deși cadavrul victimei sale fusese ars complet. Criminalistul a făcut astfel paralela cu ucigașul Gheorghe Dincă.

Criminalistul Tudorel Butoi, într-un interviu acordat lui Marius Tucă, a povestit despre cazuri în care autorii unor crime au fost condamnați în lipsa cadavrelor.

Poate cel mai șocant episod povestit de celebrul criminalist a fost al unei femei care și-a ars soțul în cuptorul de pâine.

”Am avut eu spețe mult mai complicate (n.red. decât a lui Gheorghe Dincă). Indivizi de peste 90 kg, care au fost arși în cuptorul de pâine până dimineața, de nu mai rămăsese nimic”, a spus Butoi făcând referire la declarația lui Gheorghe Dincă, conform căreia, după ce a ucis-o pe Alexandra Măceșanu a ars-o într-un butoi din curtea casei sale. Anchetatorii au găsit în cenușa din respectivul butoi câțiva dinți, care conform ADN-ului i-ar fi aparținut fetei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Criminalistul a oferit apoi amănunte și despre bărbatul ars în cuptorul de pâine. ” A fost o speță condusă de celebrul procuror Iuliu Andrei de la Cluj, în care eu am discutat cu asasina. Așa de bine l-a făcut pe bărbati-su de nimic n-a mai rămas din el. L-a ars într-un cuptor de pâine până dimineața, inclusiv canapeaua pe care-l omorâse”, i-a mai spus Tudorel Butoi lui Marius Tucă.

Jurnalul Național a scris în 2012 despre ciudata crimă din toamna lui 1976. Mănăilă Șipoș fusese dat dispărut la postul de miliție din comuna Ceanu Mare din Cluj. Nu mai fusese văzut de mai bine de o lună, iar nevasta lui, Carolina, spunea că bărbatul ei e plecat la muncă în Valea Jiului să câtige bani pentru a termina de construit casa. Cum a spus că nu știe să dea adresa exactă pentru că bărbatul nu i-a scris, oamenii legii au început verificările în zona indicată de femeie. Nimeni nu știa de el în Valea Jiului, așa că o echipă operativă din Cluj a venit și a cercetat locuința, anexele din curte. Într-una din camere, poliţiştii au observat urma lăsată de un recamier ce stătuse acolo timp îndelungat. Întrebată unde e, Carolina s-a încurcat în răspunsuri: a spus întâi că l-a mutat într-o altă cameră, iar mai apoi că i-a fost furat.

Citeste si: ADEVĂRUL despre trecutul lui Gheorghe Dincă: ”I-a provocat un ȘOC psihologic”

Condusă la postul de miliţie, Carolina Şipoş a recunoscut, în cele din urmă, ce s-a întâmplat cu bărbatul ei: îl omorâse într-o noapte.  ”Pe la ora 1:00, m-am sculat, decisă să-l omor. Am intrat în bucătărie, unde el dormea beat, şi am aprins lumina. Am mers în cămară, de unde am luat un topor, şi l-am lovit cu toată puterea în cap. De teamă, am dat de mai multe ori, cu lama şi cu muchia toporului.

Dar el nu murea… Îngrozită de zbaterile lui, am luat de pe masă un cuţit şi l-am tăiat la gât.” Femeia a spus că a ascuns apoi cadavrul de teamă „să nu-l vadă copiii făcut ferfeniţă. M-am gândit să-l tai in bucăţi şi să-l ard in cuptorul de pâine din fundul curţii”. Cuptorul era încăpător (lungimea vetrei inferioare era de 1,28 m). Femeia a făcut focul. „Copii dormeau, iar ceasul arăta ora două noaptea. L-am tăiat în bucătărie şi am aruncat apoi fiecare bucată în foc. Apoi am spălat toporul şi cuţitul, podeaua bucătăriei, pe sub dormeză şi peretele de lângă ea. Le-am spus la toţi că el a plecat cu noaptea in cap să se angajeze în Valea Jiului, fiindcă nu mai suporta să vadă parterul casei ca un şantier. În aceeaşi zi, când am rămas singură, m-am uitat în interiorul cuptorului şi am mărunţit cu drâgla oasele care nu arseseră. Apoi, am tras cenuşa şi oscioarele în cenuşarul cuptorului, de unde le-am încărcat într-un sac de nailon. Am luat sacul în spate şi am aruncat totul în albia pârâului Sopor, care curge pe la capătul grădinii noastre. Sacul nu îmi mai amintesc ce am făcut cu el…”

Citeste si: Procurori DIICOT au ascultat și telefonul Teodorei Măceșanu, mama Alexandrei, pe lângă cel al bunicului Luizei. Reacție dură a lui Alexandru Cumpănașu: „Măi nebunilor şi demenţilor ce sunteţi!”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Confesiunile cutremurătoare ale lui Gheorghe Dincă făcute unui poliţist infiltrat în celula sa

Și cum patul pe care stătea bărbatul când a fost omorât, era plin de sânge, femeia l-a tăiat în bucăți și l-a băgat în același cuptor. Doar arcurile au rămas din pat, pe care femeia spunea că le-a arucat tot în rîu.

Anchetatorii au recoltat cenuşă, funingine şi zgură din cuptorul de copt pâine, în forma în care acesta se găsea. Apoi, cuptorul a fost demolat, continuându-se recoltarea de zgură şi de cenuşă dintre cărămizi, în vederea unor analize biocriminalistice. Rezultatul analizelor a fost negative- nu s-a putut stabili cu certitudine decât că, de la data omorului, s-a mai făcut foc de opt ori în acel cuptor. S-au solicitat lămuriri suplimentare la INML, care a concluzionat că aprinderea repetată a focului a dus la distrugerea proteinelor umane impregnate iniţial pe vatra cuptorului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si