Filomena era angajată încă din anul 2004 la centrul de sănătate publică A.S.L. Napoli 1, acolo unde era responsabilă pe secţia destinată persoanelor în vârstă. În principal, femeie trata pacienţi cu Alzheimer, notează publicația italiană  unionesarda.it.

Femeia trăia o viaţă liniştită, fiind cunoscută de colegi, vecini şi pacienţi ca o persoană blândă şi generoasă. Tragedia care i-a pus capăt zilelor a pornit chiar din propria casă, situată pe strada Rampe San Giovanni Maggiore, în centrul oraşului Napoli.

În toiul nopții, un conflict cu fiul adoptiv a luat o întorsătură dramatică, ajungându-se la crimă. Adolescentul şi-a înjunghiat mama cu 30 de lovituri de cuţit, conform raportului medicilor legişti.

Citeste si: Schimbare radicală pentru Anamaria Prodan. Impresara a renunțat la tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf

Se pare că tânărul și-ar fi dorit să scape nepedepsit, dar, spre ghinionul său, oamenii legii au ajuns la locul crimei înainte ca acesta să poată să fugă. Adolescentul de 17 ani a încercat să se baricadeze în casă, dar poliţiştii şi pompierii au reuşit să intre pe geam în casă.

Filomena a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuţit de fiul adoptiv

Cercetările în acest caz sunt în continuă desfășurare, iar oamenii legii încearcă să înţeleagă ce anume l-a făcut pe băiat să aiă o asemenea izbucnire violentă. Familia și prietenii victimei plâng moartea Filomenei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Duminică, la mai bine de o lună după ce a murit în chinuri cumplite, femeia care s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani a fost condusă pe ultimul drum.

La înmormântare cei care au cunoscut-o şi au iubit-o au dat frâu liber emoţiilor copleşitoare.  "A murit din prea multă iubire. Iubea până în punctul sacrificiului suprem. Ce n-ar face o mamă pentru copilul ei, ce nu i-ar putea oferi?", întreabă către ceruri Pasquale Buonpane, preotul bisericii Maria Santissima Assunta in Cielo, din parohia Santa Maria La Fossa. 

Crima care a șocat Italia. Filomena a fost ucisă de fiul adoptiv cu 30 de lovituri de cuţit

Citeste si: Incendiu la un complex de relaxare din Capitală. Oamenii au fost în stare de alertă

Înmormântarea a avut loc în localitatea natală a italiencei, pe care aproape toată lumea o striga Mena. Localnicii și-au rupt puțin din timpul lor, și au venit să o conducă pe Mena pe ultimul drum. O cunoşteau prea bine pe "doamna doctor", care-şi deschisese un cabinet în fosta casă a părinţilor săi. Acum, în locul Filomenei, acolo mai locuieşte doar profesoara Caterina, sora acesteia.

"Filomena e fiica pământului nostru". Regrete și suspine la înmormântarea victimei

Primarul  Nicolino Federico, în vârstă de 61 de ani, a anunţat doliu în întreaga localitate, în ziua înmormântării. Edilul a ținut un discurs în faţa altarului, înainte ca ritualul funerar să înceapă.  "Filomena e fiica pământului nostru", s-a adresat el mulţimii îndoliate, cu vocea tremurată. A vorbit despre valorile şi principiile transmise din generaţie în generaţie, de la părinţi la copii, realizându-i femeii trecute în nefiinţă un portret luminos, plin de culoare.

Sicriul a fost adus în biserică în jurul orei 11:00, moment în care soţul Filomenei a izbucnit în lacrimi, strigând deznădăjduit:  "De ce eu? Ce o să mă fac?". Moartea femeii a lăsat un loc gol pe care nimeni nu-l va putea umple vreodată.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Crima care a șocat Italia. Filomena a fost ucisă de fiul adoptiv cu 30 de lovituri de cuţit

Citeste si: A fost închis Pasajul Unirii. Traficul le dă bătăi de cap șoferilor bucureșteni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si