Tanara a fost gasita moarta de catre iubitul ei. in sud-vestul Frantei.

In acea dimineata, cuplul a mers impreuna la spital, pentru ultima vizita la medic inainte de pregatirile pentru nastere. Cei doi s-au intors acasa, dupa care partenerul fetei, Oliver, a plecat la munca, iar cand s-a intors, si-a gasit partenera fara suflare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Potrivit Le Parisen, femeia a fost asfixiata cu un calus. Anchetatorii au gasit barbatul care a savarsit dubla crima: un om al strazii, pe nume Cedric B, care a fost gasit cu ajutorul probelor ADN.

Sursa citata scrie ca barbatul era deja in baza de date a politiei, si ca acesta suferea de probleme psihice. Fusese anchetat pentru furt si distrugeri de bunuri.
La audieri, omul strazii si-a recunoscut faptele si a povestit oamenilor legii ca nu avusese de gand decat sa o jefuiasca pe tanara, insa totul a mers prost.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si