Scene socante intr-un apartament al unui cartier iesean. O cearta intre soti s-a sfarsit cu moartea unui barbat de 62 de ani.

Vecinii familiei sunt in stare de soc.

„Pe la cinci jumate suna la interfon si imi zice: vino pana la  mine ca ii e rau lui Sandu..

Si m-am dus eu sus. El era in dormitor, se albise asa, statea pe pat, dar nu vorbea.. L-am tras de mana" domnu Sandu, Domnu Sandu"! L-am hatanat. Ce-i cu matale, ce ai?! Nu a zis nimic. Cheama salvarea”.

Un alt martor sustine ca a vazut ranile: „Am vazut ca e intepat dar nu mai curgea sange”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O vecina povesteste ca cei doi se certau des din cauza geloziei bărbatului. Si de data aceasta disputa ar fi început de la niste reprosuri. Iar femeia a pus mana pe cutit.

„Stiti ca l-a injunghiat..ei

prostii. Mie nu mi-au spus absolut nimic. Pe mine m-a sunat nevasta ca eu sunt finul lor..si a zis ca vezi ca s-a intamplat ceva dar nu stiu ce”, povesteste si o ruda a victimei.

Sotia le-ar fi marturisit anchetatorilor ca in timp ce facea mancare, barbatul a inceput sa ii impute fel de fel de lucruri. Cand s-a intors spre el ar fi avut cutitul in mana si din greseala l-a lovit.

O vecina a sunat la 112. Când au ajuns medicii de pe ambulantă nu au mai putut decat să constate decesul.

Cei doi au copii, dar sunt plecati in stranatate, iar femeia mergea des in vizita la ei. In camera de langa bucataria unde s-a intamplat nenorocirea  era chiar mama barbatului, o batrana de 85 de ani imobilizata la pat. Femeia a fost dusa la audieri

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si