Crima de la Dristor scoate la iveala neputinta autoritatilor. O tanara si-a pierdut viata in statia din subteran, iar nenorocirea se poate repeta oricând! Ridicarea unor panouri de protectie in statii pare singura solutie salvatoare. Mii de romani au semnat o petitie on-line. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Primul atac a avut loc in statia de metrou, Costin Georgian. La ora 15.35

femeia s-a napustit asupra unei tinere pe care a incercat sa o impinga in fata metroului. Prima victima a scapat cu viata femeia nu a renuntat la idee si a plecat mai departe.  48.35

Femeia s-a plimbat nestingherita pana a ajuns aici,  in statia de metrou Dristor 1. Si-a ales o victima si, de data aceasta, a reusit sa isi duca planul la bun sfarsit. A impins o pe fata in fata metroului si i-a luat viata. 59.28

Toate aceste imagini au fost suprinse de camerele de luat vederi. In ambele cazuri, se ridica mai multe intrebari: de ce NU a intervenit nimeni pentru a evita o nenorocire?

„Lumea a reactioant, putea sa sara cineva? Femeia a plecat linistita… Acum, pe toti ii vad cu ochii in telefon si parca sunt indiferenti,  sa-mi fie cu iertare, dar asta e adevarul”.

„M-am uitat in video si am  vazut ca toata lumea s-a dat la o parte cand au vazut femeia venind si nimeni nu s-a bagat”.

Vinovati pentru ce s-a intamplat suntem toti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Noi, ca oameni, pentru ca am uitat sa fim solidari, dar si autoritarile. O data cei care ar trebui sa opreasca producerea unor astfel de tragedii in spatiile publice, apoi... cei care ar trebui sa se gandeasca mai bine la soarta persoanelor care au nevoie de ajutor de specialitate.

Tatal primei tinere atacate- cea care a supravietuit tentativei de omor de la Costin Georgian dupa ce s-a luptat cu agresoarea, a asteptat doua ore pentru a putea depune plângere la Politie, pentru ca, în fata lor, la sectie, era o femeie care isi pierduse sacosa pe peron.

Tatal primei tinere atacate: „Eu am zis ca servicul 112 e un serviciu de urgenta in care suni si se ia o masura, dar se pare ca cine a fost acolo n a stiut sa”.

Tragedia putea fi evitata. De la apelul facut la 112, pana la situatia din teren. Britanicii, francezii sau americani au instalate panouri de siguranta in statiile de metrou cu risc.

Luigi locuieste in Roma si spune ca, la el acasa, situatia este diferita.

„Exista niste paza inauntrul metroului si se incerca evitarea unor astfel de situatii”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Intre timp, mii de romani au semnat o petitie online prin care cer instalarea de panouri anti-suicid.

Am dorit sa aflam masurile pe care Metrorex le va lua in urma incidentului. Din pacate, nimeni nu raspunde. O ora mai tarziu, am primit un mesaj in care directorul Marius Rudnitzchi isi cere scuze si ne transmite faptul ca "este in sedinta."

Pana la momentul difuzarii materialului, inca nu am primit niciun raspuns oficial din partea Metrorex.

Tatal primei victime: Statiile principale de metrou sunt pline de reclame, de tampenii, de rpostii, unde s banii, sa puna mana sa investeasca, in toate astea, in panouri de protective, sunt o gramada de lucruri care se pot face.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si