Noi informații ies la iveală în cazul tinerei de 18 ani, Alina Elena Ciobanu, găsită fără viață într-un parc din Mangalia. Principalul suspect este prietena cea mai bună a victimei, care ar fi comis crima ca într-un film de groază.

Suspecta a recunoscut crima. Ținând cont de acest lucru, dosarul va fi judecat mai repede, iar tânăra ar putea primi 20 de ani de închisoare.

Alina Ciobanu va fi înmormântată joi. 

Oribila crimă din Mangalia ar fi pornit de la o ceartă pe un băiat.

Principalul suspect în cazul crimei din Mangalia are 18 ani și era, cel puțin aparent, prietena cea mai bună a victimei. Amândouă fetele erau din Vaslui și veniseră să lucreze pe litoral. Erau cameriste la un hotel din Saturn și se certaseră, se pare, în seara crimei.

Tânăra, care a fost reținută de polițiști, și-ar fi înșelat iubitul și ar fi rugat-o pe victimă să nu spună acest lucru. I-a fost, însă, teamă că prietena ei ar putea împărtăși secretul așa că a decis s-o ucidă. I-ar fi pus cadavrul într-un geamantan și s-a dus cu un taxi până în parcul din Mangalia, acolo i-a lăsat trupul neînsuflețit ghemuit sub o bancă, în văzul tuturor.

Tânăra de 18 ani, găsită moartă sub o bancă din Mangalia, se numea Alina. Povestea ei de viață nu ar fi fost deloc ușoară. Aceasta provenea dintr-o familie fără posibilități financiare, fiind cinci frați. Din cauza violenței la care era supusă de tatăl ei, tânăra ar fi plecat de acasă. Și mama și sora ei ar fi procedat la fel din același motiv.

Alina ar fi fugit de acasă, la scurt timp după ce, la un moment dat, tatăl ei a prins-o că și-a sunat mama pentru a vorbi cu ea, lucru pe care părintele ei i l-a interzis atunci.

Alina oferise în urmă cu trei ani pentru vremeanouă.ro  câteva informații despre calvarul prin care a trecut din cauza tatălui ei: „Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist așa, dar el parcă nu a auzit. S-a înfuriat mai tare, a început să mă bată mai tare.

Tremurând și plină de dureri, i-am zis că trebuie să merg la toaletă. Nu voia să mă lase. Am insistat că am nevoie la toaletă. El se aștepta să fug, pentru că i-am spus că nu mai rezist cu bătăile astea, dar i-am mai spus că poate să meargă și el cu mine și să stea la vreo 2 metri în fața ușii, că va vedea că sunt la toaletă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Am prins curaj, el fiind la aproximativ 2 metri distanță, m-am strecurat pe lângă el și în fugă am plecat de acasă.

Nu m-a prins, mi-au sărit și papucii din picioare și căciula care o aveam în cap, mă mir și acum cum de am reușit să fug… dar nu m-am oprit până nu m-am simțit în siguranță”.

Fata a povestit în 2020 clipele de groază prin care a fost nevoită să treacă: „Noi nu am știut ce sunt acelea sărbători. De foarte multe ori dormeam pe afară, pe unde apucam,  plânși și nemâncați, am făcut foamea mulți ani la rând. Până acum trei ani, când el (n.r. tatăl fetei) a făcut cel mai mare scandal cu bătăi, nu am mai suportat. Am vorbit și cu mama și am încercat să căutăm soluții să plecăm. Mama și cu sora mea mai mică au reușit să plece de lângă tata, dar eu am rămas, pentru că nu voiam să mă mut, din nou, de la școală. Nu voiam să pierd colegii și profesorii de la școala din Delești. Am mai fost pentru vreo două luni la școala din Buda, dar nu m-am acomodat acolo. Pentru siguranța mea de acasă, am încercat și am făcut tot posibilul să “respect regulile”, așa zisele reguli, să mă conformez și să accept modul acesta de viață, astfel încât să îmi pot continua școala. Nu aveam altă posibilitate pe atunci. În fiecare an mama pleca de lângă el, se ducea la mătușa mea sau la casa părintească a ei, dar de fiecare dată când plecau, eu rămâneam la tata pentru că eu mă gândeam la școală și la faptul că trebuie să continui cumva ca să ajung să fac și liceul și să merg mai departe. A fost foarte greu cu tata, condițiile practic erau imposibil de acceptat. Sunt foarte multe de spus. Prin ce am trecut eu, mama și frații mei… Sunt momente greu de înțeles... Doar în sufletul nostru se simte adevărata durere prin care trecem mereu. Eu am vrut mereu să merg la școală, să ajung la liceu și să reușesc să îmi fac un viitor cât de cât. De foarte multe ori nu aveam ce să mănânc și chiar dacă aveam ceva acolo, nu puteam să mănânc pentru că mă ținea pe afară, dormeam pe unde apucam pe afară, iar dimineața mă duceam la școală nehrănită și obosită. Ajunsesem într-un punct în care nu mai rezistam”.

Citește și: EXCLUSIV- Alina, tânăra omorâtă în Mangalia, copilul de suflet al afaceristului Ionel Sandu: ”Era un copil modest, pe lângă cei 700 de lei pe care îi dădeam lunar, îi mai dădeam încă 300 de lei”

Tânăra ucisă a fost identificată de anchetatori, ea având 18 ani şi era din judeţul Vaslui. De asemenea, o altă tânără de 18 ani a fost reţinută, fiind principala suspectă. Cele două ar fi venit pe litoral pentru a munci pe perioada verii.

„A fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui.

Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, a transmis IPJ Constanţa.

Pescarul care a descoperit cadavrul de sub banca din parc a oferit primele declarații pentru Antena 3 CNN.

”Pe la cinci şi un sfert mă duceam la pescuit şi trecând pe aici, că stau aproape, am crezut iniţial că este un câine. Când am văzut că este o fiinţă umană am încercat să o trezesc. Am dat să o trezesc, nu a mişcat deloc. Am cerut ajutor la doi băieţi din parcare, eram speriat.(...) Au sunat la Poliţie, a venit repede Salvarea. Fata era chircită sub bancă(...), era înghesuită acolo, faţa ei era desfigurată total, nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul.(...) Avea părul creţ, negru, brunetă. Am intrat într-o spaimă..., nu avea faţă deloc, era bătută faţa ca să nu se cunoască, avea la gât, undeva, înţepături(...). Când au venit legiştii, au constatat că era moartă de cinci ore. Era moartă. La miezul nopţii nu umblă nimeni pe aici ”, a declarat bărbatul jurnaliştilor din presa locală, arată Agerpres.

Surse Observator spun că victima nu ar fi fost ucisă în parcul din Mangalia, ci adusă în acel loc. Camerele de supraveghere ar fi fost cele care ar fi surprins persoane cu cagule pe cap.

Cadavrul unei fete desfigurate a fost găsit sub o bancă într-un parc din Mangalia. În acest moment polițiștii nu pot spune despre cine este vorba.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1716/20338484/2/fotojet-2023-08-06t135206-923.jpg

Cadavrul a fost la morgă pentru efectuarea necropsiei

În jurul orei 5 dimineața, polițiștii au fost solicitați în Mangalia, în zona stațiunii Venus, în Parcul Tosca.Cadavrul ar fi fost descoperit de către un pescar. Acesta nu și-a dat seama exact dacă era vorba despre un bărbat sau femeie, și nici de vârstă. Pescarul a mai menționat că femeia era ghemuită.

În cele din urmă polițiștii au confirmat faptul că este vorba de o persoană de sex feminin.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Citește și: Trupul neînsuflețit al unei românce dispărută de trei ani a fost găsit decapitat într-un canal. Descoperire macabră!

Cadavrul unei fete desfigurate a fost găsit sub o bancă într-un parc din Mangalia.

Cadavrul unei fete desfigurate a fost găsit sub o bancă într-un parc din Mangalia.

[Sursa foto: PixaBay]

"La data de 6 august a.c., în jurul orei 05:30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Citește și: Un american a ascuns moartea mamei sale mai bine de 30 de ani și a încasat peste 830.000 de dolari din pensia femeii

Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt", se arată în comunicatul Poliţiei.

Anchetatorii au adus un câine de urmă la fața locului

Acum, polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările care au dus la această tragedie.

Citește și: O femeie din Iași a dormit două luni lângă cadavrul partenerului său: „Era putrezit pe pat”/ Motivul șocant pentru care nu a anunțat pe nimeni în legătură cu moartea

De asemenea, trupul fetei a fost la morgă pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii au adus la fața locului și un câine de urmă pentru a-i ajuta în acest demers.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si