Individul care și-a ucis fiica vitregă și a ascuns-o în lada de la pat a recunoscut în fața procurorilor oribila faptă. Dar spune că fetița l-ar fi atacat și atunci ar fi ripostat.

Vlad Petrișor, reporter Kanal D, are mai multe detalii despre caz:
„Ilie Marcel Șerbuc a fost adus astăzi în fața procurorilor de la Parchetul Tribunalului București, unde a recunoscut crima de care este acuzat.

A povestit cu lux de amănunte că între el și copila de 12 ani s-ar fi iscat un conflict, iar fata l-ar fi lovit.
Șerbuc susține că în acel moment a ripostat, fiica vitregă a căzut și s-a lovit la cap, iar apoi, pentru că s-ar fi speriat, a sugrumat-o și ascuns-o în lada de la pat.
După crimă spune că a făcut curățenie în toată casa și i-a amanetat toate bijuteriile fetei pentru a face rost de bani.
Avocații susțin însă că nu acesta ar fi adevărul, și că bărbatul a făcut aceste declarații pentru a fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, nu de omor.
El va rămâne în spatele gratiilor până la decizia finală a judecătorilor, iar dacă va fi găsit vinovat pentru omor calificat riscă până la 25 de ani în spatele gratiilor”.

Crima din Berceni. Marcel Ilie Șerbuc ar fi recunoscut crima.

Conform unor surse juridice, el a spus că fetița de 12 ani l-a lovit și el a ripostat. A lovit-o peste față, apoi s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă.

Din detaliile pe care le-ar fi dat anchetatorilor, în urma loviturii suferite, fetița a început să sângereze pe gură, iar el s-a ”speriat”, a luat un șiret și a ștrangulat-o. 

Marcel Ilie Șerbuc a fost dus astăzi la audieri

Marcel Ilie Șerbuc a fost dus astăzi la audieri

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Crima din Berceni. Marcel Ilie Șerbuc ar fi recunoscut crima

Apar și alte detalii macabre în urma audierii. El ar fi curățat apoi casa, a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat. A luat apoi bijuteriile fetei și le-a amanetat.

Conform avocaților, acesta ar încerca să scape prin ”lovituri cauzatoare de moarte”, și nu crimă.

Citește și: VIDEO- Suspectul crimei din Berceni, extrădat. Bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare

Marcel Ilie Șerbuc a recunoscut că el este cel care a ucis fata de 12 ani

Marcel Ilie Șerbuc a recunoscut că el este cel care a ucis fata de 12 ani

Suspectul crimei din Berceni, extrădat miercuri

Marcel Ilie Șerbuc, bărbatul acuzat că ar fi ucis-o pe fiica iubitei sale în vârstă de doar 12 ani și i-ar fi ascuns trupul într-o canapea, a fost extrădat miercuri din Olanda.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a fost adus sub escortă pe Aeroportul Otopeni.  A fost dus în fața unui complet de judecată care va confirma mandatul de arestare existent pe numele său, mai apoi el va ajunge în spatele gratiilor și acolo va rămâne până când va primi o sentință definitivă.

Marcel Ilie Șerbuc fusese dat în urmărire

Marcel Ilie Șerbuc fusese dat în urmărire

Citește și: UPDATE- Medicii au stabilit că mama care și-a aruncat copiii de la fereastră, în Botoșani, a avut discernământ la momentul faptei. A fost reținută pentru 24 de ore

Ilie Marcel Șerbuc era dat în urmărire după ce și-ar fi ucis fiica vitregă și a ascuns trupul neînsuflețit în canapeaua unui pat. A fugit mai apoi din România, a fost prins în Olanda, însă nu a dorit sub nicio formă să colaboreze cu autoritățile.

Ce pedeapsă merită criminalul din Berceni?

Înainte de începerea audierilor criminalului din Berceni, avocatul familiei fetiței, Mădălin Penciu, a făcut o declarație referitoare la procesul în desfășurare, dar și la viitoarea condamnare a lui Marcel Ilie Șerbuc.

"Avem în sfârșit parte de audierea mult așteptată, să vedem care este poziția inculpatului, care este, de fapt, știu eu, motivația psihologică, psihiatrică, cum vreți să o denumiți având în vedere oroarea pe care a comis-o. Trebuie să aflăm, întâi și întâi, desigur având și prezumția de nevinovăție, principiu pe care trebuie să îl respecte, evident, organele de cercetare penală, care a fost, în esență, din perspectiva lui, cel puțin, situația concretă pentru care s-a ajuns aici"

În urma probelor ADN, efectuate pe sacul în care a fost ținut trupul neînsuflețit al fetiței, au fost identificate 6 probe ADN. Referitor la această informație, avocatul familiei fetiței a declarat că nu are suficiente informații despre aceste detalii.

"Este o procedură care ar trebui să fie ca urmare a acestei declarații. Prin urmare, cred că și Tribunalul trebuie să aibă această primă declarație, poziția inculpatului în privința situației concrete"

Marcel Ilie Șerbuc a fost dus astăzi la audieri

Marcel Ilie Șerbuc a fost dus astăzi la audieri

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Avocatul familiei nu crede că inculpatul va recunoaște faptele comise.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Nu. Nu aș putea spune că am o anumită așteptare. Ororile sunt prea grave, deci e greu de presupus care este poziția pe care o va adopta inculpatul"

Întrebat și despre pedeapsa care îl așteaptă pe criminalul din Berceni, avocatul a răspuns că acesta își va petrece restul vieții în închisoare, fiind acuzat pentru infracțiunea de omor deosebit de grav. Marcel Ilie Șerbuc va fi arestat preventiv, dacă este găsit vinovat.

Citește și: VIDEO- Suspectul crimei din Berceni, extrădat. Bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare

"Din punctul meu de vedere și raportat la prevederile legale, dacă încadrarea e cea potrivită, detențiune pe viață"

Dacă inculpatul își va recunoaște vinovăția, finalizarea anchetei va fi mai rapidă.

Marcel Ilie Șerbuc în drum spre audieri

Audierea lui Marcel Ilie Șerbuc, principalul suspect în cazul fetiței de 12 ani omorâte în Berceni, continuă și în acest moment. Inculpatul și-ar fi recunoscut crima.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si