Close sidebar
Close sidebar

O altă crimă șochează România. Bărbat, găsit mort cu două cuțite în piept

O altă crimă șochează România. La doar o zi după ce un om de afaceri din Arad a fost executat în stil mafiot, un alt asasinat straniu a avut loc în Maramureș. Un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost găsit mort, duminică dimineață, cu două cuțite înfipte în piept!

Razvan Ilie,

Un bărbat de numai 35 de ani a fost găsit înjunghiat în piept [Sursa foto: Pro TV]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Crimă îngrozitoare în județul Maramureș. Un bărbat de numai 35 de ani a fost găsit înjunghiat duminică dimineață în localitatea Șomcuta Mare. Criminaliștii au ajuns la fața locului și au demarat o anchetă complexă, transmite presa locală.

Citeste si: VIDEO- Ultimele clipe din viață ale omului de afaceri ASASINAT la Arad

Victima a fost găsită în zona unei pălincării și, cel mai probabil, din primele informații, ar fi proprietarul acesteia, conform postului Antena 3.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

UPDATE. ”Azi, 30 mai, ora 07.36, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană este decedată într-o pălincie de pe raza oraşului. La faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 53 de ani din Berchez şi cadavrul unui bărbat de 33 de ani din Berchez”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş.

Citeste si: Caz incredibil: O însoțitoare de zbor a fost lovită cu pumnul în față de o pasageră. Aceasta a rămas fără dinți   

Crimă oribilă în Maramureș. Autorul a fost reținut

Cadavrul cu cuțitele în piept a fost găsit de un vecin. Polițiștii au ajuns la locul crimei și au demarat o anchetă. La fața locului se află și un procuror criminalist.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile din culisele atentatului cu bombă de la Arad. Omul de afaceri Ioan Crișan, implicat în cazuri "suspecte"

Conform sursei citate, autorul crimei de la Maramureș a fost identificat și reținut de Poliție. Pentru că i s-a făcut rău, însă, el a fost dus cu un echipaj al Ambulanței la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI