Teresa Hanson, o englezoaică în vârstă de 54 de ani, a folosit un cuțit de bucătărie pentru a-l înjunghia în zona pieptului pe Paul, soțul ei, după o altercație intensă.

Citește și: Marius și-a pus capăt zilelor la doar 21 de ani. Tânărul, tatăl unui băiețel, şi-a filmat ultimele minute din viaţă cu telefonul

Cu toate acestea, femeia, care lucrează ca coafeză, susține că nu a comis crimă și că nu și-a dat seama că a înjunghiatu-și soțul.

După incident, ea a continuat să toace ceapa folosind același cuțit, fără să conștientizeze că ceva nu era în regulă. Situația a devenit evidentă abia atunci când câinele lor a început să latre și au observat o urmă de sânge pe podea, notează jurnaliștii de la The Sun.

Crimă dramatică în UK. O femeie și-a ucis soțul cu un cuțit de bucătărie, apoi a continuat să taie ceapă. De la ce a pornit totul

După ce și-a înjunghiat soțul în piept, Teresa a continuat să toace ceapă cu arma crimei

Ulterior, femeia în vârstă de 54 de ani a sunat apoi la urgențe și i-a spus operatorului că și-a înjunghiat soțul  „doar de furie”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu am vrut să o fac, a fost doar o ceartă. Făceam ceai”,  i-a spus Teresa operatorului.

Citește și: Fostul ofițer de securitate al lui Vladimir Putin face declarații uimitoare. Liderul rus este paranoic. „Are un bodyguard doar pentru mașina lui de spălat”

Crimă dramatică în UK. O femeie și-a ucis soțul cu un cuțit de bucătărie, apoi a continuat să taie ceapă. De la ce a pornit totul

Paul Hanson a fost declarat mort la spital, la scurt timp după ce a fost preluat de o ambulanță.

În ciuda afirmației făcute de femeie, conform căreia că nu a acționat cu intenție, procurorii au îndoieli serioase cu privire la veridicitatea relatării ei și resping versiunea sa a evenimentelor.

Pur si simplu nu se întâmplă astfel de accidente”,  a afirmat procurorul de caz.

În timpul procesului, procurorul a afirmat că femeia a avut o reacție mai puțin obișnuită după ce soțul ei i-a comunicat că nu dorește să bea ceaiul și că are intenția să-l arunce la gunoi.

Citește și: Un profesor s-a împușcat mortal cu arma de vânătoare, într-o pădure


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si