Crimă îngrozitoare în Iași. Chiar după crimă în care cei doi studenți au fost găsiți morți, un alt asasinat zguduie orașul. Un bărbat a mers în casa vecinei sale și a omorât-o fără a sta pe gânduri.

Citeste si: Irina a fost găsită moartă. Ea avea o casă în valoare de 15 milioane de lire sterline

Teribila crimă a avut loc duminică la 19:30.

Atunci bărbatul în vârstă de 48 de ani a intrat în locuința femeii de 62 de ani pentru a sustrage mai multe bunuri de-ale acesteia.

Bărbatul a intrat în curte, apoi și-a lovit victima cu pumnii. A împins-o spre bucătărie și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, apoi i-a tăiat gâtul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat și-a înscenat moartea după uciderea fiicei sale. Bărbatul a pus planul la cale alături de soție

Crimă teribilă în Iași

Vecina a încercat să se apere și să evite contactul cu arma periculoasă. Femeia nu a reușit, iar criminalul a înjunghiat-o de mai multe ori, după care a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Citeste si: VIDEO| Detalii înfiorătoare în cazul crimei studenților de la Iași: „Moartea a fost foarte violentă”

După crimă, ieșeanul a ieșit pe stradă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. El a fost săltat de către anchetatori și reținut ulterior pentru 24 de ore.

crimă iași a tăiat gâtul vecinei

Un bărbat și-a ucis vecina de 62 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Azi, 20 decembrie 2021, asasinul urmează să fie adus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzațiile de tâlhărie calificată și omor.

A ucis-o pe femeie, apoi nu a plecat cu mâna goală. Potrivit anchetatorilor, se pare că acesta a luat din casa pensionarei un telefon mobil și bani. „După suprimarea vieţii victimei, inculpatul a sustras din locuinţă bani şi un telefon mobil. Inculpatul a fost depistat pe raza municipiului Iaşi şi a fost reţinut pentru 24 de ore. El urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de tâlhărie calificată şi omor”, a spus Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, potrivit Bzi.ro.

Citeste si: Avocata marocanului suspectat de dublă crimă la Iași, anunț tranșant, în plină anchetă! Un detaliu ar putea să fie în favoarea lui: "O persoană vinovată nu ar face asta, mă gândesc"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si