Close sidebar
Close sidebar

Crimă șocantă în România: Un bărbat a intrat în casa vecinei și a omorât-o cu bestialitate

O crimă șocantă a avut loc în Iași. Un individ, de 48 de ani, și-a ucis vecina cu bestialitate. Bărbatul a intrat peste ea și i-a tăiat gâtul.

Georgiana Balaban,

Crimă șocantă în Iași.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Crimă îngrozitoare în Iași. Chiar după crimă în care cei doi studenți au fost găsiți morți, un alt asasinat zguduie orașul. Un bărbat a mers în casa vecinei sale și a omorât-o fără a sta pe gânduri.

Citeste si: Irina a fost găsită moartă. Ea avea o casă în valoare de 15 milioane de lire sterline

Teribila crimă a avut loc duminică la 19:30. Atunci bărbatul în vârstă de 48 de ani a intrat în locuința femeii de 62 de ani pentru a sustrage mai multe bunuri de-ale acesteia.

Bărbatul a intrat în curte, apoi și-a lovit victima cu pumnii. A împins-o spre bucătărie și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, apoi i-a tăiat gâtul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat și-a înscenat moartea după uciderea fiicei sale. Bărbatul a pus planul la cale alături de soție

Crimă teribilă în Iași

Vecina a încercat să se apere și să evite contactul cu arma periculoasă. Femeia nu a reușit, iar criminalul a înjunghiat-o de mai multe ori, după care a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Citeste si: VIDEO| Detalii înfiorătoare în cazul crimei studenților de la Iași: „Moartea a fost foarte violentă”

După crimă, ieșeanul a ieșit pe stradă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

El a fost săltat de către anchetatori și reținut ulterior pentru 24 de ore.

Un bărbat și-a ucis vecina de 62 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Azi, 20 decembrie 2021, asasinul urmează să fie adus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzațiile de tâlhărie calificată și omor.

A ucis-o pe femeie, apoi nu a plecat cu mâna goală. Potrivit anchetatorilor, se pare că acesta a luat din casa pensionarei un telefon mobil și bani. „După suprimarea vieţii victimei, inculpatul a sustras din locuinţă bani şi un telefon mobil. Inculpatul a fost depistat pe raza municipiului Iaşi şi a fost reţinut pentru 24 de ore. El urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de tâlhărie calificată şi omor”, a spus Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, potrivit Bzi.ro.

Citeste si: Avocata marocanului suspectat de dublă crimă la Iași, anunț tranșant, în plină anchetă! Un detaliu ar putea să fie în favoarea lui: "O persoană vinovată nu ar face asta, mă gândesc"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI