O crimă înfiorătoare a fost descoperită duminică după-amiază, la Iaşi. Un bărbat în vârstă de 70 de ani şi-a ucis concubina în vârstă de 64 de ani şi a stat cu cadavrul acesteia în casă, timp de șase zile zile.

Conform Adevarul.ro, cuprins de remuşcări, bărbatul i-ar fi povestit unei rude ce a făcut şi acesta a sunat imediat la 112. Criminaliştii şi mai multe echipaje medicale s-au deplasat pe strada Islaz din municipiul Iași, acolo unde s-a petrecut crima.

Citeste si: VIDEO| Crimă urmată de sinucidere în Ilfov

Criminalul din Iași, transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola” 

Criminalul este Constantin M., în vârstă de 70 de ani, iar victima sa este Crina D., în vârstă de 64 de ani, potrivit BZI.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Bărbatul a fost găsit și este în custodia polițiștilor. În urma audierilor, suspectul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

În eventualitatea în care, joi, psihiatrii vor decide că ieșeanul a avut dicernământ în momentul comiterii faptei, anchetatorii vor propune arestarea preventivă a acestuia, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie. 

Citeste si: De la ce a pornit incendiul care a ars Prefectura Sucevei? Ce au transmis autoritățile

Potrivit datelor strânse până acum, suspectul și-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului

Detalii șocante despre crima din Iași

„Pe data de 1 martie 2021, suspectul în vârstă de 71 de ani și concubina sa, de 63 de ani, se aflau într-un imobil din zona Bularga a municipiului Iași. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini a intervenit un conflict. Potrivit datelor strânse până acum, suspectul și-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului.

Medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge, în urma fracturii de piramidă nazală suferită, dar și plăgilor de la nivelul buzelor și al obrajilor și, implicit, al hemoragiei interne”, a declarat duminică seara Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Vecinii bărbatului care a comis crima avea un comportament foarte ciudat. Acesta făcea scandal mai tot timpul și se auzeau certuri din apartamentul lui, acesta înjurându-și concubina cu care locuia de mai bine de un an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si