UPDATE: Principalul suspect, nașul victimei a fost reținut pentru 24 de ore

Principalul suspect al crimei din județul Botoșani a fost reținut pentru 24 de ore. Potrivit informațiilor cei doi și-au petrecut ziua împreună și dacă la început oamenii legii l-au considerat martor, acum bărbatul a devenit principalul suspect. 

În jurul orei 09.31, agenții Secției de poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au fost sesizați printr-un apel la 112 că un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit fără suflare în curtea casei din comuna Călărași, Botoşani. 

Bărbatul locuia singur.

Bărbatul a fost declarat decedat

Potrivit primelor informații, bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, decapitat. Crima ar fi fost comisă cu ajutorul unei lopeți. Descoperirea morții a fost făcută de o rudă.

„Din păcate, leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul la faţa locului”, a declarat un medic SJA Botoșani.

Polițiștii încearcă să afle cine ar putea face un astfel de gest, au instituit filtre și sunt în căutarea persoanei care a făcut fapta. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului desemnat pentru identificarea persoanei suspectă că ar fi făcut crima oribilă.

Citește și: VIDEO Distracție de zile mari la un liceu din Râmnicu Vâlcea: Elevii fac tumbe, iar profesorii stau întinși pe catedră

Alexandra și Nicu au fost conduși pe ultimul drum. Apropiații soților uciși cu sânge rece la Bran sunt îndurerați: „Ați fost îngerii noștri păzitori”

Apropiații familiei Pepene, formată din Alexandra și Nicu, cei doi soți care au fost uciși cu sânge rece la Bran, și-au strigat durerea, pentru ultima dată, în cursul zilei de vineri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Tinerii  au fost conduși pe ultimul drum  . 

Alexandra și Nicu au fost conduși pe ultimul drum, în cursul zilei de vineri, de la ora 12:00. Cei doi au fost înmormântați în satul Șimon din județul Brașov.

Citește și: Un bărbat și-a ucis prietenul, după care i-a aruncat cadavrul la gunoi. Crima s-a petrecut în municipiul Giurgiu

Cei doi tineri aveau o viață întreagă înainte, însă viața lor a fost curmată mult prea devreme. Cel care i-a ucis a fost chiar o rudă apropiată de-ale lor.

Aceștia au fost găsiți în propria casă, morți, într-o baltă de sânge. Motivul pentru care au fost uciși este o împărțirea unei bucăți de pământ.

Zeci de săteni au venit să-și ia rămas-bun de la  Alexandra și Nicu, în ziua înmormântării. Nelipsiți au fost și colegii pompierului, care au ținut să-i aducă un ultim omagiu acestuia, îmbrăcați în uniformă militară.

„Ați fost îngerii noștri păzitori și așa veți rămâne.   Voi ne-ați salvat iar noi nu am putut sa va salvăm o dată.

Să ne iertați. Vă iubim și vă vom iubi mereu. Drum lin spre cer”, a spus fratele lui Nicu Pepene.

Mai mulți vinovați în cazul dublei crime de la Bran

Controversata crimă de la Bran a trimis procurorii către mai multe piste, astfel că ancheta e în plină desfășurare. Pentru a stabili cu exactitate vinovatul, procurorii au solicitat expertize ADN, în baza unor probe descoperite.

Principalul suspect al anchetatorilor este   vărul bărbatului ucis, dar se pare că acesta ar fi avut și un complice sau cel puțina sta consideră anchetatorii.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ei au ajuns la această concluzie, deoarece au găsit în locuința victimelor amprente și urme de încălțăminte ale unei persoane necunoscute.

Citește și: "Tată, nu te sinucide!". Apelul disperat al fiicei către bărbatul care și-a sugrumat soția bolnavă în fază terminală

Astfel, procurorii au solicitat verificarea amprentelor ridicate din casa celor doi, dar și analize ADN.  

Daniel Pepene este principalul suspect și vărul pompierului ucis. El se află în arest, recunoscând deja o parte din acuzații. Familia celor doi îl indică pe tatăl bărbatului, un octogenar, ca fiind complice la crimă.

Citește și: Suspectul dublei crime ar fi avut complici


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si