Spectaculos este cum a fost prins. Cateva ore mai tarziu, aproape de miezul noptii, un politist aflat in afara orelor de serviciu, aflat la o terasa in oras, l-a recunoscut dupa imaginile de pe camerele de supraveghere si l-a prins.

„Dupa terminarea serviciului am ieşit cu un amic pe terasa de la Valhalla şi în jurul orei 23,30 l-am văzut pe autor trecând pe lângă terasă. Mi-a atras atenţia tricoul cu inscripţia Ursus şi felul cum îşi mişca mâinile.

Avea un mod ciudat în care gesticula, acelaşi mod pe care l-am reţinut de pe una din filmări. Autorul s-a oprit în fata clubului şi vorbea cu cineva, m-am ridicat de la masă şi am mers mai aproape de el, pentru a-l vedea mai bine, după care m-am dus direct la el şi l-am oprit. Unul dintre bodyguarzi a văzut toata situaţia şi s-a apropiat, i-am spus autorului cine sunt, am vorbit calm cu el, iar după două-trei minute de discutii a recunoscut ca era vorba despre el, mi-a indicat unde aruncase arma crimei şi motivul pentru care s-au luat la ceartă“, a povestit, pentru ziarul Adevărul, poliţistul Răzvan Aursulesi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Razvan Aursulesi (sursa foto: adevarul.ro)
Razvan Aursulesi (sursa foto: adevarul.ro)

Criminalul a fost incatusat, iar cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul Tribunalului Bacau.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si