Close sidebar
Close sidebar

Crima in familie intr-un sat din Olt! Primarul este bulversat: "Erau oameni linistiti"

Crima a avut loc in localitatea Grodibodu, judetul Olt, pe 5 ianuarie 2018. Un barbat de 45 ani si-a injunghiat socrul, in varsta de 69 ani.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul venise in vizita la fiica si la ginerele sau. Potrivit adevarul.ro, pe fondul consumului de alcool, intre cei doi soti s-au aprins discutiile.

Socrul, aflat in vizita, a sarit sa-si apere fiica, moment in care ginerele, furios, a luat de pe mobilier un cutit si l-a lovit de mai multe ori.

"In fapt, s-a retinut ca in dupa-amiaza zilei de 05.01.2018 inculpatul M.M. a exercitat acte de violenta fizica asupra socrului sau, in varsta de 69 de ani, pe care l-a lovit, in mod repetat, cu un cutit, ca urmare a unui conflict spontan, provocandu-i leziuni traumatice care au condus la deces. in cursul zilei de 06.01.2018 procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au solicitat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventiva a inculpatului, masura dispusa la aceeasi data pentru o durata de 30 de zile “, au informat procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cele doua familii au o buna reputatie in localitate, astfel ca evenimentul a uimit intreaga comunitate.

" Ne-a surprins, efectiv, si pe noi, mai ales ca baiatul asta, ginerele, avea si o afectiune la un picior, de vreo cateva luni, statea mai mult la pat, nici nu-mi explic cum a putut sa-l atace cu acel cutit.

Oameni linistiti, muncitori, cu copiii mari, nunti facute, situatie buna, nu-si explica nimeni ce s-a putut intampla, nici acum, la doua zile de cand s-a produs totul", a declarat primarul comunei Grojdibodu, Dorel Iovancea.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI