Bărbatul agresat este acum în stare stabilă. Agresorul, în vârstă de 52 de ani, este căutat de poliţişti şi jandarmi, fiind folosit inclusiv un elicopter.

Crimă în Gorj: Un bărbat a fost împuşcat în picioare şi în abdomen de un altul care a intrat în curtea locuinţei sale

Crimă în Gorj: Un bărbat a fost împuşcat în picioare şi în abdomen de un altul care a intrat în curtea locuinţei sale

[Sursa foto: news.ro]

De ce a recurs agresorul la un asemenea gest

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a transmis, sâmbătă, că Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată vineri seară de un bărbat de 49 de ani despre faptul că un alt bărbat, de 52 de ani, din comuna Dăneşti, a intrat în curtea locuinţei sale din localitatea Turcineşti şi l-a împuşcat în picioare şi abdomen, folosindu-se de un pistol.

Citește și: Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în Vama Veche

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, el având 4 plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi trei în zona picioarelor.

Citește și: Traficanții de droguri, oameni lipsiți de scrupule! Cum se folosesc aceștia de copiii și obiectele lor pentru a face trafic

”Poliţiştii şi jandarmii au fost mobilizaţi în teren şi efectuează cercetări pentru depistarea bărbatului şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, a transmis IPJ Gorj.

Agresorul este acum căutat de autorități. Nu se știe încă motivul pentru care ar fi recurs la un asemenea gest asupra victimei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si