Un bărbat a fost ucis într-o piață din Târgu-Jiu. Cadavrul a fost descoperit de către o femeie care a sunat la 112. Ancheta a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă şi a survenit în urma unui conflict spontan. Un bărbat, principalul suspect, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Citeste si: Denisa, o fetiță în vârstă de 12 ani din Cluj, a dispărut fără urmă

„La data de 26 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, din localitate, cu privire la faptul că a găsit în Piaţa 9 Mai, în zona tarabelor pentru legume, un bărbat în stare de inconştienţă. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat ca victima este un bărbat de 60 de ani, din Tg-Jiu. Un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj, sosit la fata locului, a constatat că bărbatul este decedat”, a transmis, marţi seară IPJ Gorj.

Citeste si: VIDEO| Pensionarul din Pitești a murit prin asfixiere. Polițiștii care l-au trântit la pământ- anchetați

Cadavru descoperit într-o piață din Târgu Jiu

La fața locului au venit poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Tg-Jiu. S-au efectuat cercetări la locul faptei și s-au stabilit împrejurările în care a avut loc decesul bărbatului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Crimă șocantă la Ploiești. O fată de 17 ani, găsită moartă într-o clădire abandonată

crimă în piața din târgu jiu
Bărbat ucis în piață.[Sursa foto: PixaBay]

„Având în vedere concluziile medico-legale preliminare, constând în faptul că victima nu prezenta leziuni vizibile, în cauză s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Ulterior, cadavrul a fost transportat la S.M.L. Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea, cu exactitate, a cauzei decesului”, au mai precizat poliţiştii.

Citeste si: Crima care a îngrozit Republica Dominicană! Doi tineri căsătoriți, uciși cu zeci de focuri de armă! Ce se întâmplă acum în tabăra de la Survivor România?

Autoritățile au transmis că în urma autopsiei dispuse de poliţiştii de investigaţii criminale, a reieşit faptul că moartea bărbatului a fost una violentă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Poliţiştii de investigaţii criminale au continuat cercetările, ocazie cu care a reieşit faptul că, în seara de 26 aprilie a.c., în timp ce victima se afla în zona tarabelor pentru legume din Piaţa 9 Mai, a fost agresată fizic de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în cadrul unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool. Urmare a cercetărilor efectuate, s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor pentru care se efectuează urmărirea penală din ucidere din culpă, în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi s-a dispus declinarea competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul

Gorj”, au mai explicat poliţiştii.

Bărbatul suspectat de crimă a fost identificat de oamenii legii. El a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audiere, fiind luată faţă de acesta măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si