O femeie de 67 de ani a fost ucisă cu bestialitate de două adolescente de 14 și 15 ani în Telenești, Republica Moldova. Potrivit polițiștilor, întregul scandal ar fi pornit după ce adolescentele care erau în curtea unui băiat ar fi început o ceartă cu bătrâna, propietara respectivului teren. Se pare că totul ar fi degenerat rapid, iar cearta s-a transformat rapid într-o bătaie în toată regula.

Bătrâna a murit în urma mai multor lovituri de cuțit

Tinerele i-ar fi aplicat femeii în vârstă lovituri de cuțit în mai multe zone ale corpului, iar mai apoi au învelit-o pe bătrână cu o pătură și s-au făcut nevăzute. Adolescentele au avut grijă să scape și de cuțite, aruncându-le într-o fântână din apropiere.

Citește și: "Sunt 100% nevinovat". Care au fost ultimele cuvinte ale unui condamnat la moarte

Minorele nu sunt la prima abatere de la lege, fiind implicate în mai multe cazuri de bătaie în diferite sectoare ale Capitalei. Mai mult, una dintre ele este plasată într-un Centru de plasament în situații de risc din Capitală, loc pe care îl părăsește des fără a cere permisiunea.

”Cu ce ocazie să omoare un om care el bea și nu are nimic împrejurul casei”

Fiul femeii decedate este în stare de șoc, transmite  TVN

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tinerele i-ar fi aplicat femeii în vârstă lovituri de cuțit în mai multe zone ale corpului, iar mai apoi au învelit-o pe bătrână cu o pătură și s-au făcut nevăzute.

Tinerele i-ar fi aplicat femeii în vârstă lovituri de cuțit în mai multe zone ale corpului, iar mai apoi au învelit-o pe bătrână cu o pătură și s-au făcut nevăzute.

[Sursa foto: Facebook]

”M-au sunat ieri și mi-au spus că mama mea este decedată, acum eu am venit de acolo și când colo îmi spune că mama mea este tăiată, înjunghiată și am stat iaca aici în drum, nu

mi-au dat voie să o văd și după ce au luat amprentele și mi-au dat voie și am văzut-o, 37 de tăieturi în inimă și aici despicată”, a spus bărbatul.

Citește și: Destin tragic pentru Nicoleta, o româncă de 51 de ani din Spania. Femeia a fost ucisa cu bestialitate de iubitul ei, tot român. Ioan și-a pus capăt zilelor după ce a comis crima

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”37 de tăieturi, ce le-a trebuit lor, ce le-au trebuit lor, măcar să fi fost bogată, dar o băbuță săraca. Iaca de aici din fântână au scos două cuțite, acum, dar cât s-a chinuit săraca babă, bătrânică săraca. Iaca fata acum mi-a spus că pe internet este, două fetișcane, dar cu ce ocazie să omoare un om care el bea și nu are nimic împrejurul casei, aceștia criminali trebuie să fie ca să faci așa”,  a mai spus Gheorghe Sprânceană.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si