Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost ucis în fața casei seara trecută, în Dâmbovița. Criminalul a fugit și este de negăsit.

Momentul crimei a fost surprins de camerele de supraveghere

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de un localnic, fiind și cel care a alertat autoritățile.

„Mă deplasam spre casă cu vehiculul şi am observat persoana respectivă pe mijlocul drumului.

Plină de sânge", a povestit persoana care a găsit cadavrul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: O bătrână a murit în chinuri după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări

Un tânăr de 20 este principalul suspect

„La data de 22 noiembrie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul ca o persoana este decedata. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în comuna Bucșani, sat Rațoaia, unde, în fața unui imobil au identificat cadavrul unui bărbat de 66 ani, care prezenta o plaga înjunghiată.

A fost constituita echipa complexă de cercetare, care, în urma activităților efectuate sub coordonarea procurorului de caz, au identificat un bărbat de 20 de ani, din comuna Bucșani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile sa fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Cercetarile au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dambovita, fiind intocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de omor", a transmis IPJ Dâmbovița.

Vecinii sunt surprinși de cele întâmplate, victima fiind cunoscută ca o persoană liniștită și fără probleme.

Citeste si: Profesoară în vârstă de 26 de ani, ținta unui ucigaș eliberat din închisoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si