Cele două surori, Paola și Silvia Zani, în vârstă de 19, respectiv 26 de ani sunt anchetate după ce și-au ucis mama. Cele două au sedat-o pe femeie, înainte să o ucidă, și apoi au spus autorităților că a dispărut.

Iubitul uneia dintre fete, complice la odioasa crimă

Femeia a fost dată dispărută în luna mai, iar trupul neînsuflețit a fost găsit abia în luna august pe malul râului Oglio.

Sursele Corriere della Sera susțin că autorii crimei ar fi chiar fiicele acesteia, împreună cu iubitul uneia dintre fete.

Citeste si: Un salon din India trebuie să despăgubească o femeie care s-a plâns de tunsoare. Suma este colosală

Fetele nu sunt la prima tentativă de a-și ucide mama

Se pare că în luna aprilie, cele două au încercat să o otrăvească, însă doza nua fost suficientă. Drept dovadă stă și raportul efectuat de Institutul de Medicină Legală din Brescia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acum cele două surori și-ar fi sedat mama în somn, fiind omorâtă prin sufocare. Apoi surorile, împreună cu iubitul, ar fi transportat cadravrul pe malul unui râu.

Motivul crimei ar fi fost averea pe care mama celor două o deținea. "Suspecții doreau să pună mâna pe averea Laurei Ziliani, proprietara unui vast portofoliu imobiliar, pentru a-și rezolva problemele băneşti. Crima a fost îndelung premeditată, aceştia ţinând secretă moartea Laurei vreme îndelungată şi îngreunând investigaţiile", a declarat judecătorul Alessandra Sabatucci.  

Cei trei suspecți urmează să se înfățișeze în fața judecătorilor.

Citeste si: Româncă din Italia, agresată fizic și ștrangulată cu furtunul de la duș


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si