Femeia și-a ucis amantul cu sânge rece, folosindu-se de un cuțit. Aceasta nu a cerut ajutorul cadrelor medicale imediat după incident.
„Martorii spun că l-ar fi vizitat frecvent, ea spune că nu aveau nici un fel de relaţie. Totuls-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Bărbatul a fost găsit cu patru-cinci plăgi înjunghiate, însă cea din zona cervicală i-a fost fatală.“, a declarat procurorul Marius Ianuș.

Citește și: O femeie a aflat că iubitul ei este criminal, iar ea era următoarea victimă

Tot zilele trecute, un adolescent de 15 ani era să ucidă trei persoane care participau la o petrecere într-un apartament din Roman, asta după ce concubinul mamei agresorului a vrut să încheie petrecerea.

Citește și: O româncă a fost ucisă de propriul soț, care ulterior și-a luat viața

O femeie a aflat că iubitul ei este criminal, iar ea era următoarea victimă

Povestea inedită a unei femei care a aflat că iubitul ei este criminal. Următoarea victimă pe lista lui era chiar ea. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânăra a trăit șocul vieții  când a aflat adevărul despre partenerul ei. De asemenea, a descoperit că următoarea pe lista victimelor sale, era chiar ea. Aceasta a aflat tragedia prin intermediul unor înregistrări audio, în care iubitul ei a menționat acest lucru.

Citește și:  O româncă a fost arestată pe aeroport din Germania în timp ce lua un zbor spre România

Povestea femeii a fost spusă pe TikTok. Ea a transmis cum iubitul ei este un criminal, iar următoarea victimă căreia și-a propus să îi pună capăt zilelor, era chiar ea.

Așadar, doar câteva momente au despărțit-o de o adevărată tragedie. Până la ea, bărbatul a avut două victime, iar următoarea era chiar femeia.

Nedra Calloway este din Statele Unite ale Americii, din statul California și trăit o poveste demnă de filmele de groază.

Citește și: Mărturii șocante de la locul în care a avut loc măcelul din Bascov: „Avea necaz pe aia mică...”

Aceasta a povestit întâmplarea într-un videoclip pe rețelele de socializare, unde a mărturisit cum a aflat că iubitul ei este un criminal, iar următoarea victimă era ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si