Andreea Borboros, corespondent Kanal D

Duminică, pe toată durata zilei, cei doi au consumat băuturi alcoolice. Se pare, potrivit anchetatorilor, că victima a fost cea care a cumpărat alcoolul. În momentul în care băutura s-a terminat, victima i-ar fi spus agresorului să meargă să cumpere și el acool. De aici a pornit un întreg scandal. Orbit de furie, tânărul de 20 de ani și-a strâns colegul de gât până când acesta nu a mai mișcat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Criminali în libertate: Un nou caz tulburător din județul Bihor

Agresorul a sunat la 112

Chiar agresorul a fost cel care a sunat la 112. Medicii de la ambulanță au încercat să îl resusciteze pe bărbat, dar totul a fost în zadar.

Suspectul a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș

După ore bune de audieri și după ce s-a trezit din beție, suspectul în cazul crimei din Chișoda, județul Timiș, a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Citeste si: Crimă șocantă la Vaslui: Gemeni căutați de poliție după ce și-au omorât unchiul

Victima se afla în Timișoara de mai bine de șase ani. În ceea ce privește agresorul, acesta se mutase în Timișoara din Dorhoi, în urmă cu 15 ani, alături de cei doi frați, dar și de mama lor.

Citeste si: Vika a fugită de acasă, după o ceartă a părinților, însă a sfârșit tragic! A fost răpită de pe trotuar, abuzată și ucisă de un cuplu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si