"Sa-mi spuna cineva ce se intampla. Aceea e fetita mea.", a scris Georgina, mama fetitei de sase ani, cand a vazut pe Facebook o fotografie cu copila si un mesaj postat de bunica ei prin care ii ruga pe oameni sa o ajute sa o gaseasca pe Alesha.Politistii au gasit-o pe micuta moarta in apropierea ruinelor unui fost hotel, intr-o padure de langa casa bunicilor copilei, unde se afla impreuna cu tatal ei.

Era luni dimineata cand copila a plecat fara sa spuna din casa si s-a aventurat in padure. Trei ore mai tarziu, Alesha era moarta, iar politistii cauta acum criminalul si i-au avertizat pe localnici sa fie foarte vigilenti si sa isi supravegheze copiii. "Prioritatea noastra este sa il prindem pe cel care e responsabil de crima oribila, cat mai curand posibil.", a spus sefa politiei Hazel Hendren. Comunitatea de pe insula este ingrozita de cele intamplate, iar autoritatile fac apel la toti cetatenii sa aduca orice informatie pe care ar detine-o si care ar putea sa fie de folos in prinderea ucigasului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Familia fetitei este devastata de suferinta, mai ales ca mama copilei nu era cu ea, ci a aflat dintr-o postare pe o retea de socializare ca Alesha a disparut. Toata lumea spune ca era o fetita sociabila si prietenoasa, care era tare fericita ca plecase in vacanta la bunici.

Fetita locuia cu parintii ei in Coatbridge, unde toti cei care o cunosteau pe Alesha au depus flori si jucarii, in memoria copilei.

Prietenii ei nu reusesc sa inteleaga de ce nu o mai pot vedea vreodata si de ce parintii ei sunt atat de tristi cand vad fotografiile cu Alesha.

sursa: mirror.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si