Potrivit presei locale, cei doi au trăit o perioadă împreună, iar după separare, bărbatul ar fi început să o urmărească pe fosta iubită, inclusiv la locul de muncă, motiv pentru care victima ar fi cerut un ordin de restricție împotriva lui.

Citeste si: O petrecere de Ziua Îndrăgostiților, oprită de mascați. Fostul preot Cristian Pomohaci, amendat la un eveniment privat

Femeie a fost ucisă în noaptea de sâmbătă spre duminică, în propriul apartament din Cartierul Arhitecților din Cisnădie. Bărbatul s-a predat duminică dimineață la Deva, în jurul orei 5:30, după ce ar fi fost convins de fratele lui, informează Turnul sfatului.

Scandaluri mai vechi între cei doi

Vecinii spun că cei doi ar fi avut probleme mai vechi, din cauza banilor. Potrivit vecinilor, cei doi s-ar fi mutat în apartamente vecine, în același bloc, la același etaj, în urmă cu aproximativ un an.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ei spun că relația celor doi era una frumoasă la început, însă după câteva luni au apărut problemele. Poliția ar fi fost chemată în mai multe rânduri din cauza certurilor aprinse dintre cei doi.

Le-am desfăcut polițiștilor gardul să intre la vecin, le-am aprins becul aici pe colț, să intre în apartamentul ei. Nu știau ce să facă, să spargă geamul sau nu. Mă aveam bine și cu el și cu ea. S-au certat mai demult. Am rămas prieten cu amândoi chiar și așa. Eu n-am avut treabă cu nimeni. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Nu am putut să cred că e moartă.

Era un om simplu, ca mine ca dumneata, Dumnezeu știe ce o fi fost în capul lui ”, relatează un prieten al celor doi.

Nu s-a auzit nimic, dar câinele a fost agitat azi-noapte. Nu știu cum de s-a ajuns aici. Îi cunoșteam pe amândoi, nu îmi dau seama cum s-a întâmplat. A mai fost poliția pe aici, pentru că s-au mai certat, dar nu știam mai multe ”, spune unul din vecini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si