Dovada socanta vine de la Buzau, Unde un tanar si-a omorat unchiul intr-un acces de dementa... pentru ca nu l-a asteptat cu masa pusa. Va avertizam ca urmeaza informatii cu un puternic impact emotional.

Acest tanar de 22 de ani si-a ucis unchiul aseara, dupa ce a venit din oras. 

Si-a iesit din minti cand a vazut ca unchiul si matusa lui, care il aveau in grija, nu l-au asteptat cu masa pusa.  

Matusa: A cerut de mancare si bricheta si s-a intamplat ce s-a intamplat.

Vecina: Il vedeam tot timpul. Cand consuma droguri nu te mai intelegeai cu el, nu puteai sa vorbesti cu el.

Intr-un moment de nebunie, baiatul si-a atacat  rudele. Dupa ce i-a snopit in bataie, individul a scos si un cutit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Comisar sef Octavian Constantin- adjunct IPJ: Autorul a injunghiat initial barbatul, care a ramas in una dintre camerele locuintei unde a fost gasit de echipajele medicale si de catre

politie, ulterior a incercat si a agresat-o si pe femeie.

In urma atacului, unchiul criminalului, care avea  55 de ani a murit pe loc iar  matusa, desi ranita, a reusit sa fuga si sa se adaposteasca in curtea unor vecini. Apoi femeia a fost preluata de ambulanta.

Matusa victima: S-a deschis usa puternic, a navalit el spre mine, m-a batut cu pumnii, nu stiu cum am iesit afara, am alergat in gradina, a aruncat cu un bolovan dupa mine.

Tanarul a fugit, iar vecinii au sunat la 112. A fost gasit de jandarmi intr-un parc din oras. Apropiatii spun ca baiatul  consuma droguri de ani buni si ca, din aceasta cauza, era mereu recalcitrant. Nu avea un loc de munca,  insa primea bani de la mama lui, care lucreaza in Bucuresti.

Vecina: Ii trimitea bani sa se intretina, nu sa-si ia droguri. Ce facea el... 

In noaptea crimei nu consumase droguri, dar specialistii spun ca atacul furibund asupra rudelor sale ar fi avut loc din cauza sevrajului.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

Monica Sacuiu- psiholog Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Buzau:  In perioada de sevraj intervine durerea, ei nu se pot abtine din cauza durerii comportamentul este modificat, pot deveni agresivi verbal si comportamental.

Dupa ce a fost i testat toxicologic, tanarul criminal a fost internat in Spitalul de Psihiatrie de la Sapoca. Medicii de aici il vor supune unor analize, pentru a vedea daca este, intr-adevar, consumator de droguri.

Specialistii atrag atentia ca pe piata apar frecvent droguri noi cu efecte imprevizibile.

Comisar sef Marin Stefan- sef Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Buzau: Intervin cu substante chimice. Este foarte greu sa depistezi dpdv medical, sa intervii asupra consumatorului cu un medicament care sa amelioreze acea stare.


La Buzau, consumul de stupefiante a luat amploare. De la inceputul anului, un tanar a murit iar alti opt au ajuns la spital cu reactii severe la consumul de substante interzise.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si