Barbatul aflat pe targa ambulantei este banuit de o fapta infioratoare. Cu cateva ore in urma, ar fi ucis-o fara mila pe cea care i-a dat viata. "Am fost anuntata de acasa, am venit cu un taxi si pur si simplu aici am inlemnit. N-am de unde sa stiu ce s-a intamplat.", a povestit sora barbatului.

Se pare ca, in fata anchetatorilor, individul ar fi spus ca o voce l-a impins sa puna mana pe cutit si sa atace.

Intreaga oroare s-ar fi petrecut sub ochii unui gardian. Se pare ca el este si cel care a sunat la 112, sa anunte groaznica intamplare, la care a fost martor fara voie.

Nimeni nu-si explica gestul monstruos al barbatului. Oamenii spun ca el nu iesea din cuvantul mamei sale. Chiar si cand era la casa lui, cu sotie si cu copii, individul o asculta doar pe ea. "Urmeaza sa se stabileasca daca persoana in cauza avea discernamant in timpul faptelor sale. Din primele date de la fata locului se pare ca autorul este cunoscut cu afectiuni psihice", au spus reprezentantii politiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In ciuda ranilor grave, barbatul este in afara pericolului, anunta medicii. Daca va fi gasit vinovat si se va dovedi ca a avut discernamant, individul va sta ani buni in spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si