Close sidebar
Close sidebar

Crima ingrozitoare la Pucioasa! Un bolnav psihic si-a lovit unchiul in cap cu o caramida pana l-a omorat

Un barbat in varsta de 46 de ani, bolnav psihic si-a atacat unchiul cu o caramida si l-a lovit in cap pana l-a omorat. Cei doi lucrau la o constructie, in curtea casei din Pucioasa, cand agresorul l-a lovit fara vreun motiv.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scenele cumplite s-au desfasurat in gospodaria din Pucioasa, unde unchiul venise sa isi ajute fratele la constructia unei magazii. Barbatul de 46 de ani, bolnav psihic, a luat la un moment dat o caramida si l-a lovit pe unchiul lui in cap in mod repetat. Mama agresorului a sarit sa opreasca nenorocirea, insa a reusit sa-l potolesca pe fiul ei prea tarziu. Femeia a fost socata la scenele cutremuratoare declansate din senin, fara vreun motiv anume. Ea a spus ca Mihai Coman, fiul ei, si-a lovit cu furie unchiul, de mai multe ori, la cap. Victima, in varsta de 62 de ani a fost dusa de urgenta la spital, in coma, insa a decedat seara trecuta.

Agresorul a fost luat de politie si se afla internat la sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Targoviste, cercetat pentru omor. Rudele au povestit ca barbatul a vrut sa isi omoare si tatal, in urma cu un an de zile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

sursa: mdtv.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI