Close sidebar
Close sidebar

Crima ingrozitoare: si-a transat cel mai bun prieten si apoi a congelat cadavrul. Ce a urmat e de-a dreptul socant

Crima ingrozitoare care a facut inconjurul lumii! Un tanar si-a transat cel mai bun prieten si apoi a congelat cadavrul.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scene macabre in Rusia, unde un tanar si-a ucis cel mai bun prieten. Cei doi s-au intalnit, au consumat alcool si au inceput sa se certe. Unul dintre ei si-a iesit din minti si si-a ucis prietenul de pahar, dupa care l-a transat si l-a congelat.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Cand si-a dat seama ce a facut, tanarul a incercat sa-si ascunda urmele crimei. A pus cadavrul pe balcon sa inghete. Cand a fost sigur ca e congelat, l-a taiat si l-a pus in mai multe pungi. In fiecare noaptea cara cate o punga la tomberon, relateaza Stirile Pro Tv.

Insa, in disperarea lui de a scapa de cadavru a facut o greseala. Intr-una dintre pungi a scapat un biletel cu numarul sau de telefon. Astfel, politistilor le-a fost extrem de usor sa-l identifice. In plus, el nu apucase sa arunce toate pungile la gunoi si politistii au mai gasit ramasite din cadavru pe balconul acestuia.

Tanarul este acuzat acum de crima si va petrece ani grei in spatele gratiilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI