Cei trei ciobani erau colegi si prieteni, dar o seara de bautura nefericta a condus la o adevarata tragedie. Unul dintre ei si-a pierdut viata intr-un mod teribil.  Ciobanul a fost omorat cu lovituri de bata si de cutit pe langa calea ferata din satul Beia.

"Din referatul cu propunere de arestare preventiva a rezultat faptul ca, in noaptea de 17/18.04.2018,in jurul orei 5.00, dupa ce au consumat impreuna bauturi alcoolice, cei doi inculpati, ciobani, colegi cu victima ,au condus-o pe aceasta pe calea ferata din proximitatea satului Beia, com.

Caţa, jud. Brasov, unde au lovit-o in modrepetat cu o bata in cap si au injunghiat-o de mai multe ori in spate cu un cuţit, producandu-i decesul. Cercetarilecontinua in cauza pentru lamurirea tuturor imprejurarilor de fapt si in vederea stabilirii raspunderii judiciare" ,a informat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, procuror-sef sectie urmarire penala, Adrian Aldea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si