Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, luni dupa-amiaza, politistii de la Sectia 4 Rurala Medgidia au fost sesizati printr-un apel la 112 ca in zona Canalului Dunare-Marea Neagra, in apropierea localitatii Faclia, a avut loc un conflict spontan intre doua persoane.

In urma primelor cercetari, oamenii legii au stabilit ca unul dintre barbati, in varsta de 48 de ani, l-ar fi injunghiat pe celalalt, de 40 de ani, cu un obiect ascutit.

Cele doua persoane implicate in conflict lucreaza ca ciobani la o ferma din zona respectiva.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform Serviciului Judetean de Ambulanta, la locul incidentului s-au deplasat un echipaj de la Medgidia si un SMURD de la Constanta. Deoarece victima se afla in stop cardiac, cu hemoragie masiva, cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare si, timp de ora si jumatate, au incercat salvarea barbatului, dar eforturile depuse nu au dat rezultat.

Politistii continua cercetarile in acest caz pentru a lamuri cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si