Crima șocantă s-a petrecut, miercuri, 21 septembrie, la căminul pentru bătrâni din Călăraşi, Sf. Antim Ivireanul. Pe fondul unui conflict, bătrânul în vârstă de 79 de ani şi-a înjunghiat doi colegi de 80 şi 60 de ani.

Acesta ar fi fost evaluat psihic în urmă cu o lună

Cele două victime au fost transportate de urgență la spital. Din păcate, bărbatul de 80 de ani a murit câteva ore mai târziu.

„La ora 5 fără un sfert, a luat briceagul şi s-a dus şi l-a înjunghiat. (…) Nu mi-a venit să cred. Nimeni nu dormea din rândul salariaților. La câteva secunde partea medicală a instituţiei a fost acolo. A fost acasă avea bilet de voie şi când s-a întors… E șocant ce s-a întâmplat”, a declarat directoarea căminului de bătrâni.

Citeste si: O adolescentă de 17 ani a fost ucisă din gelozie, în Spania. Denisa avea o întreagă viață înainte

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform directoarei, bărbatul a fost evaluat psihic în urmă cu o lună şi niciodată nu a dat semne că ar avea probleme psihologice.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, şi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat și tentativă la omor calificat.

Citeste si: O elevă de 12 ani a fost lovită de o maşină chiar în fața școlii

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a precizat un oficial din Poliţie.

Citeste si: Circulație pe un singur sens de mers, pe Transfăgărășan. Mai mulți bolovani au căzut pe carosabil

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si